Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aννα Βίσση: Το «Δώδεκα», ο Αλβέρτος και η ολόσωμη φόρμα με τα 230.000 πετράδια

Aννα Βίσση: Το «Δώδεκα», ο Αλβέρτος και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ελληνίδα star τραγούδησε το Μονακό με μια εκθαμβωτική custom made δημιουργία Vrettos Vrettakos

Ελαμψε κυριολεκτικά στο stage της Salle des Etoiles του Μόντε Κάρλο η αγαπημένη ερμηνεύτρια Αννα Βίσση. Τραγούδησε αποδεικνύοντας όλο το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο μπροστά σε ελληνες και ξένους κερδίζοντας θυελλώδη χειροκροτήματα με ένα outfit που έκανε αίσθηση! Μάλιστα ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος δείχνοντας φανερά εντυπωσιασμένος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της και εκείνη του αφιέρωσε την αξεπέραστη επιτυχία της «Δώδεκα».

Στο βίντεο που ανέβασε στα social media o Χρύσανθος Πανάς με τον χορό τους στη λεζάντα αναφέρεται: «Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα,  ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί». Η συναυλία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με το ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και σκοπό είχε την διάσωση της μεσογειακής φώκιας ενώ το εισιτήριο ξεκινούσε από τα 700 ευρώ.

Η Αννα Βίσση διάλεξε για την περίσταση μια ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos κεντημένη με 230. 000 κρύσταλλα που αρχικά συνδυάστηκε με σακάκι με μακριά, αστραφτερά κρόσσια. Ο διεθνούς φήμης ελληνας σχεδιαστής που έχει  ντύσει ντίβες όπως η Μπιγιινσέ και η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει να δημιουργεί εικόνες- αξιοθέατα. Η Αννα Βίσση με τα ατημέλητα, πλατινένια μαλλιά της και μια ιδιαίτερη ζώνη χάρισε στο σύνολο μια rock διάσταση που άλλωστε τη χαρακτηρίζει απόλυτα. Όπως γνωστοποιήθηκε ήταν εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής όπως η Janis Joplin, ο David Bowie και η Grace Jones. Tκρύσταλλ α είχαν τον υπέροχο τόνο του light sapphire. Mαλιστα ο ίδιος ο σχεδιαστής περιέγραψε το look ως  «'μια cutting edge, εμφάνιση για την μια και μοναδική Άννα Βίσση. Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια υπέροχη συνεργασία, η οποία χάρισε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της σε live shows performances στην καριέρα της». Το διασίκτυο γέμισα ταχύτατα στιγμιότυπα από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας από τη βραδιά.

.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View