Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Δουλειές του ποδαριού»: Κι όμως η Κέιτ πριν παντρευτεί τον Ουίλιαμ έκανε χαμαλοδουλειές

«Δουλειές του ποδαριού»: Κι όμως η Κέιτ ...

Αν αναρωτιέστε τι έκανε εκεί, να σας πούμε πως σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, λίγο πολύ έκανε χαμαλοδουλειές και έβαζε τσάι και σνακ στα άτομα που εργάζονταν στις φωτογραφήσεις

Αλήθεια τώρα, αν σου κάνουμε την ερώτηση «Ποιο ήταν το επάγγελμα της Κέιτ Μίντλετον» πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ;» μπορείς να μας απαντήσεις με άνεση; Μάλλον όχι.


Ενώ λοιπόν όλοι γνωρίζουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ηθοποιός πριν το γάμο της με τον Χάρι, δεν ξέρουμε τι έκανε η Κέιτ πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ουίλιαμ.

Όπως αναφέρονται σε αρκετά δημοσιεύματα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ στο παρελθόν έκανε όχι μία αλλά δύο δουλειές. 


Αρχικά, λοιπόν, η 39χρονη δούκισσα δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη πάρτι, την εταιρία Πάρτι Πίσις και έπειτα παρτ ταιμ ως προσωπική βοηθός αγοράς αξεσουάρ στην βρετανική φίρμα Τζίκσο. Αν αναρωτιέστε τι έκανε εκεί, να σάς πούμε πως σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, λίγο πολύ έκανε χαμαλοδουλειές και έβαζε τσάι και σνακ στα άτομα που εργάζονταν στις φωτογραφήσεις.

Να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει η Μπέλ Ρόμπινσον που ίδρυσε την εταιρία μαζί με τον Τζον Ρόμπισον η Κέιτ ήταν άψογη επαγγελματίας, σε σημείο μάλιστα που ακόμα κι όταν το 2007 την περίμεναν οι παπαράτσι έξω από τη δουλειά της, μιας και ήδη έβγαινε με τον Ουίλιαμ, εκείνη πήγαινε κανονικά.

Στο σημείο αυτό το σημείο να πούμε πως το πρώην αφεντικό της Μίντλετον τόνισε πως την θεωρούσε πολύ ώριμη για τα 26 τότε χρόνια της και μιλούσε με όλους στο γραφείο ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Πηγή: MUST

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight