Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Iris Apfel: Το νέο είδωλο της H&M έκλεισε τα 100, έπεται αντιπροσωπευτική collection!

Iris Apfel: Το νέο είδωλο της H&M έκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια γνήσια "περσόνα", το μοναδικά εκκεντρικό style της διάσημης αμερικανίδας δεν ήταν ποτέ μονότονο…

H αμερικανίδα επιχειρηματίας, διακοσμήτρια και αξεπέραστο fashion icon Αιρις Απφελ (Iris Apfel) θα γιορτάσει τα γενέθλια των 100 χρόνων της με την κυκλοφορία της συλλογής Iris Apfel x H&M. Η είδηση ανακοινώθηκε με αφορμή την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης . Η collection αποτίει φόρο τιμής στο μοναδικό της στυλ και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα H&M καθώς και online στις αρχές του 2022. Ο κολλοσσός πολυκατασταημάτων H&M επιδίωξε να συνεργαστεί με την Iris λόγω της πρωτοποριακής και εκρηκτικής αισθητικής της αλλά και της ισχυρής επιρροής της στη διεθνή κοινότητα της μόδας.

Για 100 χρόνια, η Iris ενέπνευσε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους  γούστο. Τα πολύχρωμα ρούχα και τα τολμηρά αξεσουάρ της αποτελούν σημείο αναφοράς εδώ και δεκαετίες – άλλωστε ενσαρκώνει ένα αληθινό, ατρόμητo στυλιστικό πρότυπο. Εμπνευσμένη από το εντυπωσιακό ταλέντο της Iris, η συλλογή Iris Apfel x H&M θα περιλαμβάνει μια εκπληκτική γκάμα ρούχων και αξεσουάρ σχεδιασμένων για όλους. Τα βασικά κομμάτια  είναι πολύχρωμα σύνολα, λουλουδάτα κοστούμια, φορέματα με βολάν και φωτεινά εμπριμέ φορέματα, που συνδυάζουν υφές, ενδιαφέροντα κοψίματα και μοτίβα. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί μια ειδική σειρά κοσμημάτων Η εμμονή της Iris με τα layers και chunky κομμάτια και  τις παραστάσεις με φυτά, ζώα αλλά και πολιτισμούς θα υλοποιηθεί στο πνεύμα της ανακύκλωσης.

 

Σύμφωνα με την ίδια: «Πιστεύω ότι η H&M είναι υπέροχη και είναι οι απόλυτοι πρωτοπόροι στον τομέα τους – το οποίο είναι κάτι που αγαπώ! Μου αρέσει να προσφέρω υψηλής αισθητικής στυλ σε προσιτές τιμές, κάτι στο οποίο η H&M ειδικεύεται!»

Όπως δήλωσε η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής Σχεδίασης του Γυναικείου Τμήματος στην H&M «Η Iris ενσαρκώνει το προσωπικό στυλ – ένα στυλ που είναι τόσο όμορφα λαμπερό και εκλεκτικό όσο και εντελώς διαχρονικό. Εκπροσωπεί τον ορισμό της μόδας – ένας τρόπος για να εκφραστείς, να δείξεις αυτό που είσαι ή αυτό θα ήθελες να είσαι και την ίδια στιγμή να το διασκεδάσεις»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View