Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο "Άνθρωπος του Θεού" έφτασε τα 170.000 εισιτήρια -Παίζεται και στην Πάτρα σε Ρίο και Veso Mare

Ο "Άνθρωπος του Θεού" έφτασε τ...

Στο Αμερικάνικο box office "έσκισε" η νέα ταινία της Μάρβελ, "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"

O “Άνθρωπος του Θεού” της Γελένα Πόποβιτς για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου συνέχισε για δεύτερο 4ήμερο την πρωτοκαθεδρία του στις Ελληνικές αίθουσες και πρόσθεσε άλλα 51.000 εισιτήρια αγγίζοντας σε μόλις 10 μέρες προβολής τα σχεδόν 170.000 (για την ακρίβεια 169.056). Η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη αλλά και τον Αμερικανό σούπερ σταρ Μίκι Ρουρκ, προβάλλεται τη 2η εβδομάδα της σε 144 αίθουσες πανελλαδικά (στην Πάτρα παίζεται στο θερινό σινε - Κάστρο στο Ρίο σε 2 προβολές και σε 3 αίθουσες στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων) και συνέχισε πραγματικά θριαμβευτικά την πορεία της παρά τις μέτριες κριτικές των ειδικών και όπως έγραψε το flix.gr η πτώση σε σύγκριση με το ξεκίνημα, την πρώτη εβδομάδα, ήταν μόλις της τάξης του 17%.

Το παιδικό «Paw Patrol: Η Ταινία» που παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, σε 69 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 13.313 εισιτήρια και πήρε τη 2η θέση (στις ΗΠΑ η συγκεκριμένη ταινία της Paramount Pictures σε σχεδόν 3 εβδομάδες έχει φτάσει τα 30,3 εκατ. δολάρια συν άλλα 50,3 από τον υπόλοιπο κόσμο).

Πρόκειται για spin-off φιλμ του μεγάλου παιδικού χιτ του Nickelodeon.

Το νεανικό «After 3: Μετά την Πτώση» που επίσης παίζεται στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, σε 62 αίθουσες πανελλαδικά πλησίασε τα 10.000 εισιτήρια (9.766 για την ακρίβεια) στην πρεμιέρα του το περασμένο 4ήμερο 2-5/9/2021 ενώ το θρίλερ «Η Ενσάρκωση του Κακού» του Τζέιμς Γουάν (παίζεται επίσης στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε), σε 18 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 1.537 εισιτήρια.

Όσο για το υπερηρωικό και κεφάτα σκηνοθετημένο και παιγμένο από ένα σούπερ καστ (Ίντρις Έλμπα, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόελ Κίναμαν και Τζον Σίνα) «The Suicide Squad» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν που συνεχίζεται στα Odeon Veso Mare, σε 11 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε το περασμένο 4ήμερο άλλα 1.243 εισιτήρια και από τις 19 Αυγούστου που παίζεται στη χώρα μας, πλησιάζει σιγά σιγά τα 20.000 εισιτήρια (μέχρι σήμερα είναι σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr στα 18.325). Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ταινία ψιλοατύχησε εμπορικά παρότι αξίζει να τη δει κάποιος.  Στο εξωτερικό οι συνολικές μέχρι στιγμής εισπράξεις της ταινίας από τις 6 Αυγούστου 2021 που προβάλλεται είναι στα 162,5 εκατ. δολάρια.

Στο box office των ΗΠΑ πάντως το γουίκεντ αυτό πρωτοστάτησε η νέα ταινία της Μάρβελ με Ασιάτη μάλιστα υπερήρωα στο επίκεντρο που την περιμένουμε και στη χώρα μας από την Πέμπτη 9/9, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” σε σκηνοθεσία του Destin Daniel Cretton που αξιοποίησε και την αργία του Labor Day στις ΗΠΑ, τη Δευτέρα 6/9 καταλαμβάνοντας άνετα την 1η θέση με το εξαιρετικό νούμερο των 71, 4 εκατ. δολαρίων σε εισπράξεις συν άλλα 56,2 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο και χωρίς η ταινία να έχει ακόμη ανοίξει στην μεγάλη αγορά της Κίνας. Στο φιλμ παίζουν οι Simu Liu, Awkwafina, Michelle Yeoh και ο Tony Leung.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture