Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Τέσσερις χιλάδες Πατρινοί χειροκρότησαν θερμά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο τον Γιάννη Χαρούλη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις χιλάδες Πατρινοί χειροκρότησαν ...

Ήταν μία μαγική μουσική βραδιά που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων

Μία μαγική μουσική βραδιά χάρισε στο Πατρινό κοινό ο Κρητικός ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης με την χαρακτηριστική ντοπολιαλιά και το ιδιαίτερο μουσικό ύφος που θυμίζει Νίκο Ξυλούρη, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο Κουκούλι, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021. Ο Γιάννης Χαρούλης με μεγάλες επιτυχίες όπως ο "Χειμωνανθός", αναμενόταν με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους Πατρινούς που έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου. Η προσέλευση σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έφτασε τα 4.000 άτομα και σίγουρα ο αριθμός αυτός αποτελεί ένα ρεκόρ στο καλοκαίρι της πανδημίας στην Πάτρα.

Όλοι οι θεατές ήσαν καθήμενοι μιας και λόγω των μέτρων κατά του covid 19, δεν επιτρέπονταν οι όρθιοι ενώ και η σκηνή όπου τραγούδησε ο Γιάννης Χαρούλης είχε στηθεί σε κοντινή απόσταση από τις κερκίδες. Ο Γιάννης Χαρούλης ενθουσίασε και πολλοί μίλησαν για μία υπέροχη, μουσική βραδιά, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες, μερίδα του κόσμου δεν πολυτήρησε στη διάρκεια της συναυλίας τα μέτρα όπως αποστάσεις αν και οι περισσότεροι φορούσαν μάσκα.

Η αλήθεια είναι πως σ' ένα χώρο όπως είναι ένα στάδιο είναι φυσικό από μια στιγμή και μετά και ειδικά αν σε συνεπαίρνει η συναυλία που παρακολουθείς να ξεχνιέσαι και κάτι τέτοιο μοιάζει να συνέβη σ' ένα βαθμό στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη με πολλούς από τους θεατές να έχουν ενωθεί προς το τέλος.

Στο φινάλε έγινε και ανκόρ με τον Γιάννη Χαρούλη να ερμηνεύει Νίκο Ξυλούρη αλλά και το "Ξενύχτησα στη πόρτα σου" του Νίκου Χατζηνάσιου που είχε πει μοναδικά η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού.

Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture