Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Απανωτές συναυλίες τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα: Έρχονται Χαρούλης, Πρωτοψάλτη, Θεοδωρίδου, Παπακωνσταντίνου

Απανωτές συναυλίες τον Σεπτέμβριο στην Π...

Ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 1/9/2021 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Πολλές συναυλίες υπόσχεται στο Πατρινό κοινό ο μήνας Σεπτέμβριος, μία περίοδος που παραδοσιακά έχει πολλές εκδηλώσεις μιας και ο κόσμος επιστρέφει στις εστίες του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές όπως και οι φοιτητές στους τόπους όπου σπουδάζουν.

Όπως είδαμε, μπαίνοντας ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει τουλάχιστον 5 μεγάλες συναυλίες αρχής γενομένης της μουσικής βραδιάς που θα χαρίσει στους Πατρινούς θαυμαστές του ο πολύ δημοφιλής ερμηνευτής Γιάννης Χαρούλης την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στις 9 το βράδυ. Οι σχετικές διαφημιστικές αφίσες έχουν ήδη μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης με τα εισιτήρια να κοστίζουν 12 και 15 ευρώ.

Η συνέχεια φαντάζει το ίδιο εντυπωσιακή μιας και στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στον ίδιο χώρο, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θα δοθεί μία συναυλία για την ενίσχυση του σημαντικού φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και τη συναυλία αυτή θα πραγματοποιήσουν δύο εκλεκτοί ερμηνευτές που είναι συνοδοιπόροι το φετινό καλοκαίρι, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τίτλος της μουσικής αυτής βραδιάς που θα ξεκινήσει μετά τις 8 το βράδυ είναι «Μια αγκαλιά τραγούδια».

Δύο μέρες μετά στις 8 Σεπτεμβρίου 2021 όπως μαρτυρούν τα διαφημιστικά μπάνερ που επίσης έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, θα έρθει για μία μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας μαζί της και τον 21χρονο γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του. Τίτλος της συναυλίας «Η ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου».

Στις 10/9 στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» στην Ακτή Δυμαίων, αναμένεται να εμφανιστεί live η ερμηνεύτρια Ματούλα Ζαμάνη στο πλαίσιο της αποκαλούμενης ambient tour της. Στη μουσική βραδιά η Ματούλα Ζαμάνη με το ιδιαίτερο στυλ και φωνή θα πλαισιώνεται από τους εξής μουσικούς:

Γιάννης Κονταράτος: Βιολί, microkorg

Nίκος Αγγούσης: Κλαρίνο

Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, ούτι

Γιώργος Μπουλντής: Acoustic bass, synth bass

Σωτήρης Μαυρονάσιος: pads, loops, τύμπανα.

Τέλος ήδη έχουν αναρτηθεί σε σημεία της Πάτρας τα πόστερ για το φετινό Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα φιλοξενηθεί στις 17 και 18/9/2021 στο Νότιο Πάρκο και μεταξύ των μουσικών καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρών είναι και ο αιώνιος Έλληνας ρόκερ, ο αγαπημένος πολλών γενιών, ερμηνευτής Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture