Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από 26 Αυγούστου έως και 1η Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από 2...

Στις νέες ταινίες είναι το "Ταξίδι μέσα από τη μνήμη" και το θρίλερ "Candyman"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 26/8 έως και την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 προβάλλονται οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 8 στις 20.00

"Spirit Untamed - Σπίριτ, ο Ατίθασος"

Μια επική περιπέτεια που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation. Η ιστορία αφορά μια πεισματάρα κοπέλα που λαχταρά όσο τίποτα ένα μέρος για να ανήκει.

Η τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο Netflix (2017) είναι εμπνευσμένη από την ταινία του 2002 που είχε προταθεί για βραβείο Oscar (Σπίριτ, το Άγριο Άλογο). Εκείνη η ταινία είχε μαγέψει το κοινό χάρη στην υπέροχη αφήγησή της και τα φανταστικά χρώματα.

Φέτος ήρθε η πολυπόθητη συνέχεια του σπαραξικάρδιου animation παραμυθιού. Οι παραγωγοί της Dreamworks ένιωσαν ότι άνοιξε ο δρόμος για μια ολότελα νέα ιστορία, με φρέσκια ματιά στον ηρωισμό και την υπερηφάνεια του Σπίριτ, χωρίς τις σεναριακές δεσμεύσεις ενός κλασικού σίκουελ.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Πρόκειται για Αμερικάνικη παραγωγή 2021.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Οικογενειακή.

Σκηνοθέτης: Elaine Bogan

Διανομή:  Tulip Entertainment.

Αίθουσα 7 στις 20.30

«Ο Γύρος του κόσμου σε 80 μέρες»

Γαλλοβελγικό φιλμ κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2020 σε σκηνοθεσία: Σαμιουέλ Τουρνέ και σενάριο: Τζέρι Σουάλοου, Ντέιβιντ Μισέλ.

Διάρκεια: 82 λεπτά

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν την μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο, σαλπάρει με τον νέο του φίλο σε μία τρελή και αστεία περιπέτεια, γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

Το κλασικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν έχει δεχτεί πολυάριθμες διασκευές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αυτή εδώ, από τη Γαλλο-βελγική δημιουργική ομάδα, μεταφέρει τους ήρωες στο χαριτωμένο ζωικό βασίλειο και τη δράση στον... δικό τους κόσμο, μια και ο γύρος δεν κυκλώνει παρά το γραφικό νησί τους.

Αίθουσα 5 στις 21.00

«The Suicide Squad»

Περιπέτεια 2021, έγχρωμη με διάρκεια 132 λεπτά.

Αμερικανοκαναδική ταινία, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν με τους: Ίντρις Έλμπα, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκο Ρόμπι, Τζον Σίνα, Βαϊόλα Ντέιβις.

Μια ομάδα κακών υπερηρώων συγκεντρώνεται υπό τις εντολές της πράκτορος Αμάντα Γουόλερ, ώστε να φέρει εις πέρας μια άκρως μυστική αποστολή σε ένα νησί της Νοτίου Αμερικής, όπου κρύβεται ένα συνταρακτικό μυστικό.

Αιματηρά διασκεδαστική όσο και αθυρόστομη περιπέτεια που φρεσκάρει το υπηρηρωικό σινεμά συνδυάζοντας το σκηνοθετικό θράσος με συστατικά μεταμοντέρνας αφήγησης, έγραψε το Αθηνόραμα. Η ταινία μέχρι στιγμής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 141,3 εκατ. δολάρια.  

Διανομή: Τanweer.                                                                           

Αίθουσα 6 στις 21.30

«Reminiscence – Ταξίδι μέσα από τη μνήμη»

Σενάριο και σκηνοθεσία της Λίζας Τζόι.

Πρωταγωνιστούν οι: Χιού Τζάκμαν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Θάντι Νιούτον, Νάταλι Μαρτίνεζ, Άντζελα Σαραφιάν, Κλιφ Κέρτις, Μαρίνα ντε Ταβίρα, Ντάνιελ Γου, Μπρετ Κάλεν και Νίκο Πάρκερ.

Διάρκεια: 1 ώρα και 56 λεπτά.

Διανομή: Tanweer

Τίποτα δεν είναι πιο εθιστικό από το παρελθόν. Αυτό είναι το έναυσμα της δυστοπικής, ρομαντικής, αγωνιώδους υπερπαραγωγής που κινείται ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία, το φιλμ νουάρ και το θρίλερ. Με την ταλαντούχα δημιουργό Λίζα Τζόι (παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του τηλεοπτικού «Westworld») να έχει τα ηνία του σεναρίου και της σκηνοθεσίας, το Ταξίδι Μέσα από τη Μνήμη κάνει υπερβάσεις ανάμεσα σε διαφορετικά κινηματογραφικά είδη για να ταξιδέψει το κοινό σε έναν απόκοσμο κόσμο, όπου οι αναμνήσεις είναι εκεί για να κάνουν τις απάνθρωπες συνθήκες της ζωής πιο ανθρώπινες.

Σύνοψη

Ο Νικ Μπάνιστερ (Χιού Τζάκμαν), ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ξέρει να ανιχνεύει το μυαλό, βοηθάει τους πελάτες του να ανακτήσουν τις χαμένες μνήμες του παρελθόντος. Ζει στις παρυφές της ακτής του Μαϊάμι, που βυθίζεται κάτω από το νερό, και η ζωή του μέλλει να αλλάξει για πάντα όταν αναλαμβάνει μία νέα πελάτισσα, τη Μέι (Ρεμπέκα Φέργκιουσον). Μία απλή υπόθεση εξαφάνισης καταλήγει σε επικίνδυνη εμμονή. Όταν ο Μπάνιστερ παλεύει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της Μέι, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία βίαιη συνομωσία. Έχει έρθει η ώρα να δώσει απάντηση σε ένα από τα πιο κρίσιμα ερωτήματα της ζωής: μέχρι πού θα έφτανε κάποιος για να κρατήσει κοντά του αυτούς που αγαπά;

Αίθουσα 8 στις 22.00

"Candyman"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τζόρνταν Πιλ για το «Τρέξε!» είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία που αποτελεί ριμέικ ή καλύτερα reboot της πρώτης ταινίας του 1992. Ο Τζόρνταν Πιλ και η σκηνοθέτιδα Νία ΝταΚόστα επιχειρούν να αναστήσουν έναν από τους πιο τρομακτικούς αστικούς μύθους που κόσμησαν το σύγχρονο σινεμά τρόμου, τον Candyman.

Στη ραχοκοκκαλιά της ιστορίας, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν πεις το όνομα του Candyman μπροστά σε έναν καθρέφτη πέντε φορές, τότε αυτός θα εμφανιστεί έχοντας έναν απειλητικό γάντζο αντί για χέρι και θα σε σκοτώσει.

Σενάριο: Τζόρνταν Πιλ & Βιν Ρόζενφελντ και Νία ΝταΚόστα

Παραγωγή: Ίαν Κούπερ, Βιν Ρόζενφελντ, Τζόρνταν Πιλ.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ, Τιγιόνα Πάρις, Νέιθαν Στιούαρτ-Τζάρετ, Κόλμαν Ντομίνγκο.

Διάρκεια 85 λεπτά.

Διανομή: Tulip.

Για πολλά χρόνια, η περιοχή που βρισκόταν το συγκρότημα Καμπρίνι-Γκριν στο Σικάγο, ζούσε υπό τον τρόμο ενός αστικού μύθου που ταξίδευε από στόμα σε στόμα, σχετικά με έναν υπερφυσικό ψυχοπαθή δολοφόνο που είχε ένα γάντζο στη θέση του χεριού του, ο οποίος εμφανίζονταν σε όσους είχαν το κουράγιο να πουν το όνομά του πέντε φορές συνεχόμενα μπροστά στον καθρέφτη. Στη φετινή εκδοχή, ο μύθος του «Candyman» μετατρέπεται σε μια αλληγορία για τον ρατσισμό και τη φυλετική βία στη σύγχρονη Αμερική. Ο μεταφυσικός τρόμος της παλιάς ταινίας βρίσκει νέα βάση να αναπτυχθεί, αυτή τη φορά μέσα από τους αληθινούς τρόμους της ζωής.

Στη σημερινή εποχή, φυσικά, τίποτα δεν θυμίζει την περιοχή του Καμπρίνι-Γκριν εκείνης της εποχής καθώς όλα τα ανατριχιαστικά κτίρια έχουν γκρεμιστεί. Στην ολοένα αναπτυσσόμενη περιοχή θα μετακομίσει ένα νέο ζευγάρι: ένας εικαστικός καλλιτέχνης (Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν) και η διευθύντρια μιας γκαλερί (Τιγιόνα Πάρις). Γύρω από το πολυτελές λοφτ του ζευγαριού, ζουν πλέον ευκατάστατοι millennials. Η καριέρα του ήρωα δεν πηγαίνει και τόσο καλά,  όταν θα συναντήσει τυχαία μια παλιά κάτοικο της περιοχής (Κόλμαν Ντομίνγκο) η οποία τον εκθέτει στον τρομακτικό μύθο του Candyman και σε όλα τα καλά πράγματα που το φάντασμα μπορεί προσφέρει στους τολμηρούς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture