Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ «βάζουν νερό στο κρασί τους» και συνεργάζονται για το νέο project του Netflix

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ «βάζουν ...

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι η Κέιτ είναι κολακευμένη από την πρόταση της Μέγκαν Μαρκλ και επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ των δυο τους.

Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ να μην διατηρούν καλές σχέσεις μετά το Megxit και τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για την βασιλική οικογένεια, η νέα τους συνεργασία διαψεύδει όλα τα παραπάνω.

«Η Μέγκαν και η Κέιτ τα πάνε πολύ καλά και έρχονται σε επαφή όλο και πιο συχνά, ειδικότερα μετά την γέννηση της Λίλιμπετ. Μάλιστα, η Μέγκαν της πρότεινε να συνεργαστούν σε ένα νέο project του Netflix, το οποίο θα πραγματεύεται τις φιλανθρωπικές δράσεις της Κέιτ Μίντλετον. Άλλωστε, έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο πλέον στον κόσμο, λόγω της φιλανθρωπίας», ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η Κέιτ είναι κολακευμένη από την πρόταση της Μέγκαν Μαρκλ και επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ των δυο τους.

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο με την διάσημη πλατφόρμα streaming από το προηγούμενο φθινόπωρο και ήδη έχουν ετοιμάσει πολλά projects, που αναμένονται να κυκλοφορήσουν.

Ίσως λοιπόν, η συνεργασία των δύο γυναικών να ευδοκιμήσει τελικά, αφού και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει μία δυναμική είσοδο στα social media, ενώ διατηρούν επίσης ένα κανάλι στο YouTube, όπου ενημερώνουν το κοινό τους για διάφορες δράσεις.

Αυτή η συνεργασία, πιθανώς να είναι και μία καλή ευκαιρία για τα δύο αδέρφια, Ουίλιαμ και Χάρι να έρθουν πιο κοντά, αφού η σχέση τους έχει ψυχρανθεί μετά την συνέντευξη των Σάσσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τις αποκαλύψεις του Χάρι για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / Πέννυ Λουπάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight