Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ρόκκος και Ασλανίδου στις 18 Αυγούστου 2021 στο Μεσολόγγι

Ρόκκος και Ασλανίδου στις 18 Αυγούστου 2...

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Ι.Π. Μεσολογγίου, απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο, εκεί που γινόταν παλιά η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι και πραγματοποιούν μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα για live εμφανίσεις. Οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει συναυλία πριν περίπου 1 μήνα στην Πάτρα στο γήπεδο της Παναχαϊκής ενώ όπως είδαμε σε ανακοίνωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση αποφάσισαν να διοργανώσουν φέτος μια μεγάλη συναυλία με τους δύο αυτούς δημοφιλείς τραγουδιστές, οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο την προσέλευση του κόσμου και την ανάγκη του να «ξεφύγει» από την καθημερινότητα προσφέρει το εισιτήριο από 16 ευρώ που είναι η προπώληση πανελλαδικά στα 12 ευρώ και στο ταμείο από 18 στα 15 ευρώ.

Με σύνθημα «Live your life», «ζήσε την ζωή σου», θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στο Μεσολόγγι τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες που οι καταξιωμένοι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες μας  δένουν με τις φωνές τους, με τρόπο, ώστε στο «μουσικό τους διάλογο» να βάλουν τη φωνή του κόσμου που θα βρεθούμε κοντά τους. Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στο Λιμάνι Ι.Π. Μεσολογγίου στις 21.30 (απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο, εκεί που γινόταν παλιά η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων) με όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή της νόσου Covid-19. Σύντομα θα βγει και πιο αναλυτική ανακοίνωση.

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο). Δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες, είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών.

Σημεία προπώλησης:

• Δημοτική Πινακοθήκη Ι.Π. Μεσολογγίου(κεντρική πλατεία τηλ. 26310 22134)

• Πνευματικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου (τηλ. 26310 27268)

• Καταστήματα Public πανελλαδικά

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/rokkos-aslanidou-mesologgi/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture