Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος στην Πάτρα μαζί και με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο

Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος στην Πάτρα ...

Για μία μοναδική συναυλία στο γήπεδο της Παναχαικής στις 29 Ιουλίου 2021

Είναι και παραμένει εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια μία από τις πιο χαρισματικές παρουσίες στο ελαφρολαικό τραγούδι, με μία φωνή χαρακτηριστική που σε κάνει να αναπολείς, να ερωτεύεσαι και να ανατριχιάζεις. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο που από την εποχή του «Ένας Θεός» και του «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι» έχει ακολουθήσει μία καριέρα γεμάτη τραγούδια & επιτυχίες! Μία σπουδαία λαϊκή φωνή που έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι λόγω της κατάστασης με τον covid 19, θα έρθει, απ’ όσο είδαμε από διαφημιστικές αφίσες και μπάνερ που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, την Πέμπτη 29/7/2021 για μία μοναδική συναυλία στην Πάτρα, στις 21:30, στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, και μάλιστα μαζί του θα έχει και το νεαρό γιο του, Γιώργο Κακοσαίο που έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στο τραγούδι και κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους μας, όλους εμάς που αγαπήσαμε, αγκαλιάσαμε, χαμογελάσαμε και ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου.

Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, στη Νίκαια στην Αθήνα αυτή την Τετάρτη 14/7/2021, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος ξεκινά μία υπέροχη μελωδική καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Οι τιμές των εισιτηρίων, απ’ όσο είδαμε στο www.ticketservices.gr είναι 17 € για τις θέσεις στις κερκίδες και 25 € θέσεις καθήμενων μπροστά στη σκηνή.

Η πιο τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου ήταν τα «Τραγούδια Ακατάλληλα» και μάλιστα για την παρουσίαση της είχε έρθει το 2019 στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight