Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου μαζί το φετινό καλοκαίρι – Θα έρθουν και στο στάδιο της Παναχαϊκής

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου ...

Το μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει να παρουσιάσουν σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα λέγεται "Ζήσε τη ζωή σου"

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Ρόκκος που το περασμένο Σάββατο τον παρακολουθήσαμε στο Mega, και η εκλεκτή ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου συνεργάζονται το φετινό, παράξενο καλοκαίρι και θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους σε συγκεκριμένους χώρους και περιοχές.  

Οι δυο τους αν και προέρχονται από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς δρόμους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα και στο μουσικόφιλο κοινό που διψά για live μουσικές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού και καραντίνας λόγω του covid 19.  

Όπως είδαμε στο ticketservices.gr, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 θα δώσουν συναυλία στο Βεάκειο στον Πειραιά στις 21.30 με τα εισιτήρια να κοστίζουν 16 ευρώ στην προπώληση και 18 ευρώ τη βραδιά της συναυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες θα έρθουν και στην Πάτρα λίγες μέρες νωρίτερα από το Βεάκειο, στις 7 Ιουλίου στο στάδιο της Παναχαϊκής.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου του «Νερό και χώμα», στις προσωπικές τους καλλιτεχνικές διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life» προσφέροντας μας τραγούδια διαχρονικά και μεγάλες επιτυχίες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture