Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για τον αδερφό της που πέθανε σε ηλικία 20 ετών

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Μελίνας Ασλαν...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για την Μελίνα Ασλανίδου, καθώς πριν από 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή του ο αδερφός της Ανέστης σε ηλικία 20 ετών.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφερθεί παλαιότερα στον πρόωρο χαμό του αδερφού της τονίζοντας μεταξύ άλλων:Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου…”

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον αδερφό της. Συγκεκριμένα κοινοποίησε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπά της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight