Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Λαϊκά τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου και γνωστές μελωδίες παρουσιάστηκαν στη Βούντενη

Λαϊκά τραγούδια του Ελληνικού κινηματογρ...

Το Σάββατο 24/7/2021 από το τοπικό μουσικό σχήμα «Μινόρε Παράπονο», στο πλαίσιο της ενότητας «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές»

Λαϊκά τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου και μελωδίες μεγάλων συνθετών, συντρόφευσαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2021, δεκάδες κατοίκους και επισκέπτες της Βούντενης, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι, που πρόσφερε το τοπικό μουσικό σχήμα «Μινόρε Παράπονο», στο πλαίσιο της ενότητας «Το Φεστιβάλ στις Γειτονιές».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, με το κοινό να απολαμβάνει ένα μουσικό συγκρότημα το οποίο ξεχωρίζει από την ακρίβεια της ερμηνείας του και τις καινοτόμες τροποποιήσεις του.

Η ενότητα «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν αξιόλογη δράση στις γειτονιές της Πάτρας. Στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου είναι, αυτό το καλοκαίρι να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους την πολιτιστική δραστηριότητα που στερήθηκαν σχεδόν επί δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture