Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου για τον Τόλη Βοσοκόπουλο: Ο θάνατός του σφραγίζει το τέλος μιας σημαντικής εποχής για το ελληνικό τραγούδι

Η Σία Αναγνωστοπούλου για τον Τόλη Βοσοκ...

Η Αχαιή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον κόσμο που μεγάλωσε με τη φωνή του

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Πολιτισμού σε δήλωση της για την απώλεια του λαικού ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου ανέφερε τα εξής:

Γεννημένος στις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά, ο Τόλης Βοσκόπουλος ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία ως ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, για να εκπροσωπήσει επάξια στη συνέχεια το λαϊκό τραγούδι. Οι συνεργασίες του με σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς , όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Άκης Πάνου, ο Κώστας Βίρβος, ο Πυθαγόρας, αλλά και οι δικές του συνθέσεις τον καθιέρωσαν επί πολλές δεκαετίες ως έναν «άρχοντα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο θάνατός του σφραγίζει το τέλος μιας σημαντικής εποχής για το ελληνικό τραγούδι, στην οποία συνυπήρχαν και μεγαλούργησαν αξεπέραστοι και ευρείας απήχησης ερμηνευτές και καλλιτέχνες. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στον κόσμο που μεγάλωσε με τη φωνή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture