Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Επανέναρξη με μία ταινία στη Veso Mare την Πέμπτη

Επανέναρξη με μία ταινία στη Veso Mare την Πέμπτη

Θα γίνεται καθημερινά έως τις 14/7 μία προβολή στις 20.00 της επιτυχημένης ταινίας τρόμου "Ένα Ήσυχο Μέρος 2" του Τζον Κρασίνσκι

Tην Πέμπτη 8.7.2021 όπως ήδη γράψαμε, ξεκινά η επαναλειτουργία του κιηματογράφου Odeon Patras στη Βέσο Μάρε μετά από πολύμηνη διακοπή λόγω του λοκντάουν και των περιοριστικών μέτρων του ΕΟΔΥ.

Την κινηματογραφική εβδομάδα  8.7.2021-14.7.2021 θα γίνεται μία προβολή καθημερινά στις 20.00 στην αίθουσα 2, της ταινίας «A Quiet Place 2 – Ένα Ήσυχο Μέρος 2».

Μερικά χρόνια μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, ο Τζον Κραζίνσκι και η Έμιλι Μπλαντ συνεργάστηκαν ξανά για το επόμενο κεφάλαιο της ταινίας που ενθουσίασε το κοινό. Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο, δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Τζον Κρασίνσκι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΣΙΝΣΚΙ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΚΙΛΙΑΝ ΜΕΡΦΙ, ΜΙΛΙΣΕΝΤ ΣΙΜΟΝΤΣ.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Η ταινία «A Quiet Place Part II», όπως έγραψε στην κριτική του στο «Αθηνόραμα» ο Γιάννης Καντέας-Παπαδόπουλος, είναι ένα τίμιο και απολαυστικά αγωνιώδες σίκουελ, το οποίο, δίχως να επενδύει σε γερές σεναριακές καινοτομίες, αποδεικνύεται μια αρκούντως ανατριχιαστική συνέχεια.

Η ταινία έχει κάνει και εμπορική επιτυχία φτάνοντας ήδη σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 258 εκατ. δολάρια.

Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩN.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture