Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Ανοίγουν τελικά την Πέμπτη 8/7 τα Odeon Veso Mare

Πάτρα: Ανοίγουν τελικά την Πέμπτη 8/7 τα...

Από τις πρώτες ταινίες που θα προβάλλουν θα είναι το "Ένα Ήσυχο Μέρος 2"

Χαράς ευαγγέλια για τους Πατρινούς σινεφίλ καθώς όπως μάθαμε, τελικά το συγκρότημα των Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων θα ανοίξει τελικά από την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 ακολουθώντας και τις άλλες κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες 12μηνης διάρκειας που άνοιξαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το πράσινο φως που δόθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον ΕΟΔΥ.

Μία από τις ταινίες που θα προβληθούν την εναρκτήρια εβδομάδα θα είναι το επιτυχημένο φιλμ τρόμου «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» του Τζον Κραζίνσκι, διανομής Odeon με την Έμιλι Μπλαντ και τον Τζον Κραζίνσκι που και καλές κριτικές πήρε και άρεσε στο κοινό. Ήδη η ταινία έχει φτάσει τα 258 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, από τις οποίες τα 145,8 εκατ. προέρχονται από το Αμερικάνικο box office.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταινίες και τις ώρες προβολής αναμένονται με επίσημη ανακοίνωση των Odeon Veso Mare.

Η επιτρεπόμενη πληρότητα στις αίθουσες θα κυμαίνεται στο 60% ενώ οι θεατές που θα προσέρχονται θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε να έχουν στα χέρια τους rapid test.

H είδηση πάντως χαροποιεί τους σινεφίλ που δεν τους πειράζει να απολαύσουν μία ταινία σε μία κλιματιζόμενη αίθουσα με τέλειο σύστημα προβολής και ήχου.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε γενικά έντονο παρασκήνιο με τους αιθουσάρχες των κλειστών αιθουσών, οι οποίοι ζήτησαν από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη χρονική παράταση δύο μηνών (Ιούλιο και Αύγουστο) για τις επιχειρήσεις τους προκειμένου να συνεχιστούν οι αναστολές και το καθεστώς προστασίας, κάτι που δεν φαίνεται πως έγινε αποδεκτό.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture