Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πουλά το ράντσο για τα άλογα του στη Γιούτα

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πουλά το ράντσο για ...

Το είχε πάρει το 1996 και του είχε χαρίσει όνομα εμπνευσμένο από τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του "Ο Γητευτής των Αλόγων"

Ο 84χρονος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Robert Redford λατρεύει ως γνωστόν τη Γιούτα, όπου το 1961 αγόρασε για πρώτη φορά λίγα εκτάρια γης (μόλις 2) που έμελλε να αυξήσει μετά το 1969 και τη θρυλική κινηματογραφική επιτυχία του «Butch Cassidy and the Sundance Kid – Οι Δύο Ληστές», ονομάζοντας την περιοχή Σάντανς – Sundance, όπου εκτός από το σπίτι του, δημιούργησε εκεί και ski resort αλλά και το Ινστιτούτο Sundance υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται το ομώνυμο ανεξάρτητο κινηματογραφικό Φεστιβάλ κάθε Ιανουάριο.

Η τελευταία εξέλιξη που δημοσιοποιήθηκε σε ξένα μεγάλα Μέσα ενημέρωσης όπως η Wall Street Journal, η New York Post, το Architectural Digest, οι Los Angeles Times, κ.α. έχει να κάνει με το 30 εκταρίων ράντσο για άλογα που απέκτησε στην περιοχή ο Ρέντφορντ το 1996 και του είχε χαρίσει όνομα εμπνευσμένο από την ταινία του “The Horse Whisperer – Ο Γητευτής των αλόγων” που προβλήθηκε με επιτυχία το 1998.

Το Horse Whisper Ranch όπως διαβάσαμε, είναι περίπου 16 μίλια βόρεια του Sundance με μοναδική θέα στα βουνά Timpanogos και η τιμή που πωλείται το ράντσο είναι 4,9 εκατομμύρια δολάρια.  

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα όπως της Wall Street Journal ο Robert Redford αγόρασε την πανέμορφη αυτή γη το 1996 ως ένα μέρος όπου θα είχε τη δυνατότητα να φυλάει τα άλογα του που αγαπά πολύ και να κάνει ιππασία στη διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο, όπως περιέγραψε ο Ελληνικής καταγωγής  Steve Mavromihalis που έχει αναλάβει την πώληση της συγκεκριμένης ακίνητης περιουσίας μαζί με την κτηματομεσίτη Jaisa Bishop της Windermere Utah. 

“Τα τελευταία 25 χρόνια, η οικογένεια μου και εγώ αγαπήσαμε και αγκαλιάσαμε το ράντσο, έχοντας το ως βάση για τα άλογα μας, την εκπαίδευση τους, την ιατρική τους φροντίδα, κ.α.”, ανέφερε ο Robert Redford, σε ανακοίνωση του μέσω email προσθέτοντας πως “κοιτάζοντας μπροστά, επιθυμία μας είναι να επεκτείνουμε τις facilities στο ράντσο μας που βρίσκεται στο Sundance κοντά στο φαράγγι Provo Canyon”.

Ο Robert Redford λάτρης της φύσης και των βουνών, διατηρεί σπίτια και στην California καθώς και στην Santa Fe, στο Νέο Μεξικό.

Πριν μερικούς μήνες είχε προβεί και στην πώληση του Sundance Mountain Resort, εκτάσεως 2.600 εκταρίων στους Broadreach Capital Partners and Cedar Capital Partners.

Το προς πώληση ράντσο έχει 7 δομές, στάβλους, ωραία διακόσμηση και πολύ πράσινο τριγύρω.

Ο Robert Redford που έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία δύο χρόνια από την ενεργό κινηματογραφική δράση ενώ δυστυχώς βίωσε και την προσωπική τραγωδία να χάσει το γιο του Τζέιμς σε ηλικία 58 ετών τον περασμένο Οκτώβριο, έχει πει πως πάντοτε τα άλογα ήταν σημαντικά στη ζωή του από τότε που ήταν παιδί και η αγάπη και γνώση του για τα άλογα ήταν ολοφάνερη στην ταινία «Ο Γητευτής των αλόγων» που είχε βασιστεί στο βιβλίο του Νίκολας Έβανς και γυρίστηκε στην Μοντάνα.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ κρατά στην ιδιοκτησία του 1,800 εκτάρια γης στη Utah - Γιούτα, όπου περιλαμβάνεται και το οικογενειακό ράντσο του στο Sundance.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα: Ο Αμερικανός σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ αποφάσισε να πουλήσει το θέρετρο του Sundance

Η φωτ. είναι από: Windermere Real Estate...

Η φωτ. είναι από: Windermere Real Estate/Luxury Portfolio International.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight