Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Δύο νέες κυκλοφορίες: «Πολεμιστές του Λυκόφωτος» & «Stranger Things: Τρόμος στην Κατασκήνωση»

Δύο νέες κυκλοφορίες: «Πολεμιστές του Λυ...

Από τις εκδόσεις Anubis - Θα τα βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν δύο νέα βιβλία, το μυθιστόρημα του μετρ της φανταστικής λογοτεχνίας Guy Gavriel Kay με τίτλο «Πολεμιστές του Λυκόφωτος», το οποίο κυκλοφορεί σε νέα έκδοση και το graphic novel «Stranger Things: Τρόμος στην Κατασκήνωση», σε σενάριο της Jody Houser και εικονογράφηση των Edgar Salazar και Keith Champagne.

«Πολεμιστές του Λυκόφωτος»

Για γενιές ολόκληρες οι Έρλινγκ της Βίνμαρκ, θαλασσοπόροι και πολεμιστές, όργωναν τις θάλασσες με τα καράβια τους με τις δρακόμορφες πλώρες, σκορπώντας στο πέρασμά τους τη φωτιά και το θάνατο. Όμως, οι καιροί αλλάζουν ακόμα και στον μακρινό Βορρά.

Τώρα, ο κόσμος δονείται από την κλαγγή των όπλων και τις ιαχές των επιδρομέων. Οι πολεμόχαροι Έρλινγκ, οι φιλόδοξοι Ανγκλσίν και οι ανυπότακτοι Σινγκέιλ βλέπουν τα νήματα της ζωής τους να μπλέκονται απρόσμενα μεταξύ τους. Κι ενώ στις εσχατιές του κόσμου οι κοιλάδες και οι λόφοι αντηχούν ακόμα από τις μελωδικές φωνές των νεράιδων, οι άνθρωποι διαμορφώνουν τις δικές τους συμμαχίες, ώσπου φτάνει η ώρα της μοιραίας αναμέτρησης...

Σε αυτή την ιστορία, που είναι πλασμένη με υλικό τη βία, την ομορφιά και τις υπερφυσικές δυνάμεις που δρουν στα δάση όταν πέφτει η νύχτα στο μισόκοσμο, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας συνθέτει μια μνημειώδη σάγκα, που μας ταξιδεύει χίλια χρόνια πίσω και ζωντανεύει τον πολιτισμό των Κελτών, των Αγγλοσαξόνων και των Βίκινγκ.

Έγραψαν για το μυθιστόρημα «Πολεμιστές του Λυκόφωτος»:

«Ιστορική φαντασία εξαιρετικής ποιότητας, έργο ενός ανθρώπου που μάλλον είναι ο κορυφαίος του είδους.» – The Washington Post Book World

«Ένα τεράστιο βιβλίο, γεμάτο δράση. Πραγματικά απολαυστικό!.» – The Times

«Οι ‘Πολεμιστές του Λυκόφωτος’ μας φέρνουν αντιμέτωπους με τις σημαντικές πράξεις ασήμαντων ανθρώπων, με την ειρωνεία της ιστορίας, με ένα συνδυασμό ηρωισμού και φαντασίας απογυμνωμένο από τους συσσωρευμένους μύθους και θρύλους.» – Locus

«Stranger Things: Τρόμος στην Κατασκήνωση»

Ο Ντάστιν πηγαίνει στην Κατασκήνωση Φυσικών Επιστημών και πρέπει να τα βγάλει πέρα με νέα προβλήματα χωρίς τη βοήθεια των φίλων από το Χόκινς. Ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με νταήδες σπασίκλες, μια νέα απειλή βάζει στο στόχαστρο τους νεαρούς επιστήμονες και τους ομαδάρχες.

Μια μυστηριώδης φιγούρα που φοράει μάσκα του Άλμπερτ Άινσταϊν εμφανίζεται με σκοπό να διαταράξει την ήρεμη ζωή της κατασκήνωσης. Όταν ομαδάρχες αρχίζουν να εξαφανίζονται, δε θα χρειαστεί Πυρηνική Φυσική για να φτάσουν στη λύση, αλλά ο Ντάστιν θα πρέπει να συνεργαστεί με τη Σούζι και τα άλλα παιδιά της κατασκήνωσης πριν οι εσωτερικές έριδες τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Η σεναριογράφος Jody Houser («Critical Role», «Stranger Things: Into the Fire») επιστρέφει με τους Edgar Salazar και Keith Champagne («Stranger Things: SIX») σε ένα νέο graphic novel στο σύμπαν του Stranger Things, που διαδραματίζεται ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Περιλαμβάνει τα τεύχη #1-4 του κόμιξ «Stranger Things: Science Camp» και την ιστορία «Stranger Things: Erica’s Quest» από το Comic Book Free Day 2020.

Τα βιβλία θα τα βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture