Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σινε-προβολές στο υπαίθριο θέατρο "Γ. Παππάς" στο Αίγιο

Σινε-προβολές στο υπαίθριο θέατρο "...

Την Παρασκευή προβάλλεται το "Toy Story" και το Σάββατο 5/6 το "Απέραντο Γαλάζιο" που έχει γυριστεί στην Αμοργό

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) στο γειτονικό Αίγιο υποδέχεται το καλοκαίρι, διοργανώνοντας κινηματογραφικές προβολές στον χώρο του υπαίθριου θεάτρου "Γιώργος Παππάς", αρχής γενομένης από τις 4 Ιουνίου έως και τις 26 του ίδιου μήνα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο στις 21:30, το στολίδι της πόλης του Αιγίου μετατρέπεται σε θερινό σινεμά με γενική είσοδο 3 ευρώ και ταινίες που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ!

Το πρόγραμμα προβολών για την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 είναι το εξής:

Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 21:30

Τι να κάνουν άραγε τα παιχνίδια όταν δεν τα βλέπουμε; Το φιλμ ψηφιακού ανιμέισον «Toy Story» του Τζον Λάσιτερ δίνει την απάντηση, αποτελώντας την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της παντοδύναμης πλέον Pixar καθώς και την πρώτη που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ένα ταξίδι με τον Γούντι, τον Μπαζ και τους υπόλοιπους λατρεμένους χαρακτήρες της ταινίας στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών.

Tο φιλμ που στα διεθνή ταμεία έκανε εισπράξεις 373 εκατ. Δολαρίων, στα Όσκαρ του 1996 είχε 3 υποψηφιότητες, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερου τραγουδιού για το "You've Got a Friend in Me" και καλύτερης μουσικής για το σκορ του Ράντι Νιούμαν ενώ τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο της Ακαδημίας - Special Achievement Academy Award.

To Σάββατο 5 Ιουνίου, στις 21:30 η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Υπαίθριο θέατρο "Γιώργος Παππάς" υποδέχονται το πολυθρύλητο ελληνικό καλοκαίρι με την προβολή του διαχρονικού φιλμ του Λικ Μπεσόν, παραγωγής του 1988 το οποίο βασίζεται στην εμβληματική περσόνα του Ζακ Μαγιόλ. Οι υπέρλαμπροι κινηματογραφικοί αστέρες καταδύονται στα αεικίνητα νερά του Αιγαίου πελάγους συνθέτοντας εναργώς μία μυστηριακή και συνάμα απαστράπτουσα ωδή στο απέραντο γαλάζιο. Η ταινία «Απέραντο γαλάζιο» είχε γυριστεί στην Αμοργό και πρωταγωνιστούν οι Ζαν Ρενό, Zαν Μαρκ Μπαρ και η Ροζάνα Αρκέτ. Το φιλμ ήταν υποψήφιο για το βραβείο Σεζάρ καλύτερης ταινίας. Στην Ελλάδα είχε κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 1988.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture