Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 3 Ιουνίου στα θερινά η παιδική ανιμέισον ταινία "Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή"

Έρχεται 3 Ιουνίου στα θερινά η παιδική α...

Το φιλμ που αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα είχε προταθεί για την Χρυσή Σφαίρα

Το 2013 οι θεατές γνώρισαν για πρώτη φορά τους Κρουντς, μια τρυφερή, αστεία και υπέροχα δυσλειτουργική οικογένεια που μπορούσε να αντιμετωπίσει τις πιο παράλογες καταστάσεις. Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της DreamWorks Animation (την πρώτη ταινία είχαν σκηνοθετήσει οι Kirk DeMicco και Chris Sanders και οι παγκόσμιες εισπράξεις είχαν ξεπεράσει τα 587 εκατ. δολάρια), άνοιξε το δρόμο για τη φετινή κινηματογραφική συνέχεια την οποία σκηνοθέτησε ο ανερχόμενος Τζόελ Κρόφορντ (Trolls, Shrek και Kung Fu Panda).

Στην πρώτη ταινία, οι Κρουντς είχαν να αντιμετωπίσουν τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στον κόσμο τριγύρω τους. Τώρα πια οι Κρουντς δεν αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, αλλά για τη συναισθηματική πρόοδο και την ωρίμανσή τους, φυσικά μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις!

Σενάριο & Σκηνοθεσία Τζόελ Κρόφορντ

Παραγωγοί Μαρκ Σουίφτ, Ρέιτσελ Ζούζερ

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Το νέο φιλμ «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» που προτάθηκε και για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου φιλμ ανιμέισον, έκανε πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου 2020 λαμβάνοντας κυρίως θετικές κριτικές και κατάφερε να φτάσει τα 168 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνείς εισπράξεις εν μέσω πανδημίας, ένα πραγματικό κατόρθωμα.

Ακούγονται οι φωνές των Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, της αξέχαστης Cloris Leachman και των Peter Dinklage, Leslie Mann, Kelly Marie Tran, κ.α.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη  λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι.

Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο (έως πολύ) πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν, λοιπόν, υποδέχονται τους νεοφερμένους Κρουντς, σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες στα μέρη τους, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια.

Στη νέα απολαυστική ταινία, οι Κρουντς έχουν να αντιμετωπίσουν τις τριβές και τις κόντρες μέσα στην ίδια τους την αγέλη.

Στο τέλος και αυτής της περιπέτειας, η αστεία και πρωτότυπα ενωμένη φαμίλια των Κρουντς θα καταφέρει να εξελιχθεί και να δαμάσει τον φόβο της, αλλά κυρίως το αδηφάγο αίσθημα ανταγωνισμού που μοιραία κατατρέχει την ανθρώπινη φύση τους. Θα καταλάβουν ότι η ζωή δεν πάει μπροστά με το «ή εμείς ή αυτοί» αλλά ότι υπάρχει μόνο το «εμείς και αυτοί, μαζί».

Αυτή τη φορά οι Κρουντς θα ανακαλύψουν με τον πιο σπαρταριστό και φανταστικό τρόπο, ότι τους αρκούν όλα όσα έχουν, εφόσον έχουν ο ένας το άλλον. Και πως ακόμη κι όταν οι άνθρωποί μας και η οικογένειά μας μοιάζουν να μας εξαντλούν μέχρι τελικής πτώσεως με τα καμώματα και τις εμμονικές συμπεριφορές τους, στο τέλος της ημέρας είναι οι μόνοι οι οποίοι θα μας σώσουν. Το παραμύθι της νέας εποχής ξεκινάει. Και εμείς οι θεατές το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ, αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tulip που διανέμει την ταινία στις αίθουσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των Κώστα Κόκλα και Νίκου Κουρή.

Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture