Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνουν στην Ελλάδα, 10 Δεκεμβρίου 2020 οι "Κρουντς, Νέα Εποχή"

Καταφθάνουν στην Ελλάδα, 10 Δεκεμβρίου 2...

Πρόκειται για ένα φιλμ ψηφιακού animation της DreamWorks που στις αίθουσες διανέμεται από την Universal Pictures

Το 2013 γνωρίσαμε την πρώτη προϊστορική οικογένεια, τους Κρουντς - Croods, σε μια animation παιδική περιπέτεια που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2020 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tulip, η νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «The Croods: A New Age – Οι Κρουντς, Νέα Εποχή» όπου οι Κρουντς θα έρθουν αντιμέτωποι με μια αντίπαλη οικογένεια, η οποία δείχνει να είναι καλύτερη σε όλα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας ανελέητος ανταγωνισμός!

Οι Κρουντς με αυτήν την περιπέτεια θα πάρουν ένα καλό μάθημα, ότι εκτός από τους κινδύνους της φύσης, υπάρχουν οι απειλές από τους άλλους ανθρώπους και οι μικροί θεατές θα μάθουν για την αξία της οικογένειας και για τη ματαιότητα του ανταγωνισμού, όταν οι άνθρωποι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, από φτερωτά προϊστορικά θηρία μέχρι το τέλος του κόσμου, όμως τώρα θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση: μια αντίπαλη οικογένεια.

Οι Κρουντς σύμφωνα με το σενάριο, χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν. Έτσι λοιπόν η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση μιας ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελεί το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν τη λύση τους… εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί, κι αυτοί είναι οι Προχώβιοι.

Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν λοιπόν υποδέχονται τους Κρουντς σαν τους πρώτους «μουσαφίρηδες», οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια.

Τη στιγμή που όλα μοιάζουν χαμένα, μια νέα απειλή θα βάλει τις δυο οικογένειες σε μια επική περιπέτεια έξω από την ασφάλεια του κόσμου τους, και θα τις αναγκάσει να αποδεχθούν τις διαφορές τους, να αντλήσουν δύναμη και να επιδιώξουν ένα κοινό μέλλον.

Σκηνοθεσία Τζοέλ Κρόφορντ

Παραγωγή Μαρκ Σουίφτ.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι Ryan Reynolds, Emma Stone, Nicolas Cage, Clark Duke και η Cloris Leachman.

Το φιλμ αναμένεται να προβληθεί στη χώρα μας και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.  

Στις αίθουσες των ΗΠΑ εκτός απροόπτου προγραμματίζεται να βγει στις 25 Νοεμβρίου 2020.

Το φιλμ όταν βγει με το καλό πριν τα Χριστούγεννα, αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture