Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία ειδική αβάντ πρεμιέρ των "Κρουντς" έγινε στην Αθήνα

Μία ειδική αβάντ πρεμιέρ των "Κρουν...

Η νέα αυτή animation ταινία αρχίζει να προβάλλεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Το Diners Club λατρεύει να παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου στους πελάτες του και έτσι υποδέχθηκε περισσότερους από 700 προσκεκλημένους με τα παιδιά τους σε μία ειδική Avant premiere προβολή της ταινίας «Οι Κρουντς», της πιο περιπετειώδους 3D ταινίας κινουμένων σχεδίων της χρονιάς από τα κινηματογραφικά στούντιο της Fox & της DreamWorks!

Τα παιδιά πρωταγωνίστησαν στη γιορτή που ακολούθησε την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι και διασκέδασαν κάνοντας face painting, πατινοδρομίες με δώρο καταπληκτικά πατίνια για τους νικητές, ζωγραφική σε καμβά και βότσαλα τους ήρωες της ταινίας, αναρρίχηση και R-wall.

Η αποκλειστική προβολή της κινηματογραφικής ταινίας σε συνεργασία με την Odeon και τη Fox 20th Century αποτελεί συνέχεια μίας σειράς εκδηλώσεων για τα μέλη του Diners Club, με στόχο να τους προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Στην προβολή της avant premiere παρευρέθησαν ηθοποιοί όπως ο Νίκος Κουρής και γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσα τους ήταν η μαέστρος και παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου και το μοντέλο Νόνη Δούνια με τα παιδιά τους.

Την Citi εκπροσώπησαν τα στελέχη: Νίκος Πετράκης, Διευθυντής Diners Club & Μανίνα Μενιδιάτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Citi Ελλάδος.

Η ταινία φαίνεται από το τρέιλερ πολύ διασκεδαστική. Το στόρι τους εκτυλίσσεται στους προιστορικούς χρόνους. Ακούγονται οι φωνές γνωστών ηθοποιών όπως ο Ράιαν Ρέινολντς, η Έμμα Στόουν και ο Νόκολας Κέιτζ.

Το φιλμ θα παίζεται στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture