Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ασταμάτητη η Κιάρα Φεράνι: Μόλις χρίστηκε παγκόσμια πρέσβειρα των κοσμημάτων Bulgari

Ασταμάτητη η Κιάρα Φεράνι: Μόλις χρίστηκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 33χρονη ιταλίδα influencer ποζάρει για τις πιο εμβληματικές σειρές του διάσημου οίκου με έδρα τη Ρώμη

Διαρκώς περιζήτητη η ιταλίδα influencer και blogger – φαινόμενο Chiara Ferragni. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως εντάσσεται στη διοίκηση της Tods, μάθαμε πως ανέλαβε το ρόλο της glοbal ambassador του οίκου υψηλής κοσμηματοποιίας Bulgari. Τις τελευταίες σαιζόν η 33χρονη celebrity έχει λανσάρει τη δική της collection ρούχων και αξεσουάρ  ενώ έχει γυριστεί και ταινία για την πορεία της. Είναι πλέον παμπλουτη μητέρα δυο παιδιών και ό,τι κι αν φορέσει στο Instagram γίνεται αυτόματα τάση.

 

Στη Bulgari, θα επικοινωνήσει τις αξίες του brand στο τεράστιο κοινό  της σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Ως  εκπρόσωπος και μούσα του οίκου, θα αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα που είναι ικανή να κατακτήσει τον κόσμο με την ανεξαρτησία και την αυθεντικότητά της. Με λίγα λόγια θα είναι ο εαυτός της!

Η ίδια δήλωσε πως είναι περήφανη που βρίσκεται στην οικογένεια της Bulgari καθώς έχει μια στενή σχέση με την εταιρεία αλλά και με τον ίδιο τον CEO, Jean-Christophe Babin. Ανέφερε μάλιστα πως  και οι δύο, αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν έναν θετικό αντίκτυπο μέσα από τα projects που θα δουλέψουν μαζί.

Την ίδια  εξέφρασε και ο Babin,  καθώς όπως είπε «Η Chiara αντιπροσωπεύει το αυθεντικό πνεύμα της εταιρείας, που έχει ρίζες στις θετικές αξίες που περιλαμβάνουν τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την ομορφιά, την ποιότητα, τη μεγαλοπρέπεια αλλά και τη χάρη και τη γενναιοδωρία». 

 

Στη σχετική φωτογράφιση που κυκλοφόρησε με τη σφραγίδα του φωτογράφου Giulio Rustichelli σε μιλανέζικο studio η Κιάρα αναδεικνύει κομμάτια από τις φημισμένες συλλογές  B.Zero1, Serpenti,  Serpenti Viper και Monete. Κατορθώνει μάλιστα να κάνει το glam της λάμψης των διαμαντιών πιο γήινο, προσιτό και οικείο, άρα… καθημερινή υπόθεση.  Θυμίζουμε πως ανάμεσα στις προκατόχους της ήταν η Μπέλα Χαντίντ και η Ζεντάγια. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View