Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: 10 δυνατές στιγμές μέχρι το φινάλε! Πώς δικαιώνεται ο Γιάννος

Άγριες μέλισσες: 10 δυνατές στιγμές μέχρ...

Πώς θα λήξει η σαιζόν

Σε περίπου τρεις εβδομάδες ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ANT1 «Άγριες μέλισσες» και το TV24 σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις 10 στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε που θα σας καθηλώσουν!

  • Οι 10 τραγικές στιγμές πριν το φινάλε του δεύτερου κύκλου των Άγριων Μελισσών

Ο Δούκας παίρνει τα πάντα από τους αγρότες!

Παρά τις προσπάθειες της Ελένης να μεταπείσει τον συνεταιρισμό να μην προχωρήσει στο παράτολμο σχέδιο που είχε κανονίσει ο Μιλτιάδης, οι αγρότες δεν ακούνε τις συμβουλές της και έτσι πουλάνε το εμπόρευμά τους κρυφά. Ο Δούκας, που καταλαβαίνει πως πάνε να τον κοροϊδέψουν, καταφέρνει να βρει τον άνθρωπο που του πούλησαν τα καπνά τους και του προτείνει συνεργασία.

Το σχέδιο του Δούκα πάει καλά και εκείνος αφού τα παίρνει πάλι πίσω, στη συνέχεια δεν πληρώνει τους αγρότες και παράλληλα τους παίρνει τα χωράφια και διαλύει τον συνεταιρισμό. Η κίνηση αυτή καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή. Προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους. Ολοι στο Διαφάνι στέκονται στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα.


Το φλερτ της Ουρανίας με τον Σαραντόπουλο

Η Ουρανία βλέπει αυτή τη φορά τους κόπους της να πιάνουν τόπο και η σχέση που αναπτύσσει με τον Σαραντόπουλο την έχει ανανεώσει! Κάτι βέβαια που δεν περνάει απαρατήρητο από τον Κυριάκο, που της υπενθυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι να είναι πιο προσεκτική.

Ο Σαραντόπουλος, που έχει διακρίνει το χάσμα ανάμεσα στη συνεργάτιδά του και τον άντρα της, εκμεταλλεύεται την κατάσταση και οδηγεί σιγά-σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί, προκειμένου να την κερδίσει! Τα πράγματα θα ξεφύγουν, όμως, όταν ο Σαραντόπουλος θα της προτείνει να τον συνοδεύσει στη Ρώμη σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη θα δεχτεί! Ο γάμος της με τον Κυριάκο περνάει τη μεγαλύτερή του κρίση! Δείτε εδώ το τέλος όλων των ζευγαριών!

 
Ο Μελέτης δολοφονεί τον Αλέξη

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα, αλλά ο Μεγαρίτης μαθαίνει τα σχέδιά τους και πληροφορεί τον Σεβαστό! Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα, τον Λούβαρη, που αν καταθέσει όλα όσα είδε εκείνο το βράδυ του φόνου του Θέμελη, τότε θα μπορέσει ο εισαγγελέας να συνδέσει τον Δούκα μαζί του. Ομως εκείνος φοβάται να μιλήσει, αλλά ο Αλέξης καταφέρνει να τον πείσει και πλέον έχει στα χέρια του την πολυπόθητη κατάθεση που θα κλείσει τον Δούκα στη φυλακή! Ομως εκείνος το μαθαίνει και δίνει εντολή στον Μεγαρίτη να δράσει όπως πρέπει! Εκείνος στη συνέχεια δίνει εντολή στον Μελέτη να σκοτώσει τον Αλέξη! Οπως και γίνεται...

Άγγελος και Σοφούλα ξανά μαζί!

Η Σοφούλα με τη βοήθεια του Αγγελου θα καταφέρει να βρει ξανά τον εαυτό της και να επιστρέψει από το μοναστήρι πίσω στο Διαφάνι. Τα δύο νέα παιδιά, θα δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους και παρά τις αποτυχημένες δύο προηγούμενες προσπάθειες να είναι μαζί, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να πετύχει!

Η Πηνελόπη υποψιάζεται τον πατέρα της

Ο Αλέξης προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον Δούκα και τον Θέμελη, ζητάει τη βοήθεια της Πηνελόπης, η οποία και του λέει πως η Ανέτ είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Θέμελη, ενώ η θέλοντας να τον βοηθήσει προσπαθεί να αποσπάσει από την οικογένεια της περισσότερες πληροφορίες.

Ομως την επόμενη μέρα τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Αλέξη κάνουν τον γύρο του χωριού και φτάνουν και στα αυτιά της Πηνελόπης, η οποία σοκάρεται, φωνάζει και θρηνεί για τον πρώην άντρα της. Ομως στα μυαλό της γυρίζει και η τελευταία τους συνάντηση όπου εκείνος της είχε ζητήσει τη βοήθειά της για την υπόθεση του Σωκράτη Θέμελη! Οταν υποψιάζεται πως ο πατέρας της ίσως να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, τρελαίνεται! Ομως δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον θάνατο του Αλέξη!

Λάμπρος & Ελένη γίνονται γονείς!

Η Ελένη αν και έκανε εξετάσεις και επισκέφτηκε γυναικολόγο, που της είπε πως ναι μεν έχει κάποιον τραυματισμό από την παράνομη έκτρωση, από την άλλη όμως δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπορέσει να κάνει παιδί.

Το νέο αυτό χαροποιεί την ίδια και τον Λάμπρο, όμως και εκείνος αποφασίζει να το ψάξουν ακόμα περισσότερο και της προτείνει να πάνε στον Βόλο σ’ έναν πολύ καλό γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοια ζητήματα! Η Ελένη πείθεται και τα ευχάριστα νέα δεν αργούν να ακουστούν καθώς καταφέρνει να μείνει έγκυος ξανά από τον μοναδικό άντρα που αγάπησε και αγαπάει!

Ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια & αυτοκτονεί

Ο Μάνος μεγάλωσε ξέροντας πως η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του και εκείνη τον γέννησε στη φυλακή και στη συνέχεια τον πήγαν σε ορφανοτροφείο! Το μίσος του για εκείνη ήταν τόσο μεγάλο που δεν δίστασε να τη σκοτώσει ο ίδιος για να την «τιμωρήσει». Η μοναχή Ευσεβία αφού τον προσεγγίζει και του λέει ότι είναι η αδελφή του πατέρα του, στη συνέχεια βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα του από τον Σεβαστό, αλλά και την απόφαση της μητέρας του, της Ελένης, να πάρει πάνω της όλο το έγκλημα!

Ο Μάνος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Από τη μια οι τύψεις του για τη δολοφονία της μητέρας του και από την άλλη η απογοήτευσή του για την αγάπη που έδειξε στον φονιά του πατέρα του (τον μεγάλο Σέργιο Σεβαστό) τον τρελαίνουν και αποφασίζει να καταγγείλει τον Δούκα πως εκείνος σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη! Η αποκάλυψη αυτή πέφτει σαν βόμβα σε όλο το Διαφάνι, ενώ αργότερα ο Μάνος μην αντέχοντας το βάρος των τύψεών του, βάζει τέλος στη ζωή του!

Η Ασημίνα στρέφεται στον Μπάμπη

Η Δρόσω με την Ασημίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την απόφαση να πάρουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου από τους Σεβαστούς. Από την άλλη όμως, ο Νικηφόρος έχει χάσει τα πάντα, από το σπίτι και την περιουσία του, μέχρι τη γυναίκα και το ίδιο του το παιδί! Καθημερινά βουλιάζει στην κατάθλιψη και το διαζύγιο με την Ασημίνα προχωράει!

Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης που έχει μάθει τα νέα, είναι σίγουρος πως τώρα πια η Ασημίνα είναι και πάλι ελεύθερη και χωρίς να χάσει τις ελπίδες του την προσεγγίζει ξανά! Αυτή τη φορά τελείως διαφορετικός και αρκετά πιο ώριμος. Ομως το βιβλίο που ετοίμαζε ο Νικηφόρος πέφτει στα χέρια της και εκεί ανακαλύπτει πως αν εκδοθεί τότε όλα θα βγουν στο φως και η Ασημίνα μπαίνει στο δίλημμα: Να επιστρέψει ή όχι στον άντρα της και να ζήσει μια δυστυχισμένη ζωή;

Δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου!

Ο Κωνσταντής, με όλα αυτά που κάνει ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη, συγκρούεται έντονα μαζί τους και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι! Ο Δούκας χάνει ακόμα έναν γιο, αλλά ο ίδιος είναι αμετανόητος στο να αλλάξει μυαλά! Παράλληλα ο Κωνσταντής δείχνει να έχει αλλάξει πραγματικά μετά τη σχέση του με τη Δρόσω και έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος, ενώ νιώθει τύψεις για τον Μιλτιάδη, αλλά και για τον άδικο φόνο του Γιάννου, ξέροντας πια πως ο άρρωστος ξάδελφός του πήρε πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε για να γλιτώσει τις αδελφές Σταμίρη.

Όταν όμως βλέπει τον πατέρα του να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο απέναντι στον Μιλτιάδη, τότε παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει πως ο Μελέτης ήταν εκείνος που έπνιξε τον Γιάννο μετά από εντολή του Δούκα! Παράλληλα με τον Γιάννο, δικαίωση θα βρει και ο άτυχος βοσκός που εκείνο το βράδυ είχε δει καρέ-καρέ όλη τη δολοφονία και που την είχε αποκαλύψει στον Θωμά Κυπραίο, προτού βρεθεί κι εκείνος δολοφονημένος από τον Μελέτη.

Ο Δούκας στη φυλακή

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα δείτε την Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο Δούκας θα πάρει την τιμωρία που του αξίζει μετά από τόσα θανατικά που έχει προκαλέσει και που βγήκαν στο φως! Ολοι του έχουν γυρίσει την πλάτη, ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά, ενώ η Μυρσίνη συνεχίζει να στέκει αγέρωχη δίπλα του!

Ο ίδιος οδηγείται σε δίκη και τιμωρείται με φυλάκιση... Ομως δεν θα καθίσει πολύ μέσα, καθώς η άνοδος της δικτατορίας στην εξουσία θα τον ευνοήσει μέσω του Μεγαρίτη!

Πηγή:youweekly

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight