Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε το «Ρος Πόλνταρκ», 1ο βιβλίο της νέας σειράς ιστορικών μυθιστορημάτων του Winston Graham

Κυκλοφόρησε το «Ρος Πόλνταρκ», 1ο βιβλίο...

Από τις εκδόσεις Anubis – Έχει μεταφερθεί από το ΒΒC στην τηλεόραση με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Άινταν Τέρνερ

Από τις εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησε η σαγηνευτική, νέα σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων «Poldark» του καταξιωμένου Βρετανού συγγραφέα Winston Graham που ενέπνευσε την κορυφαία σειρά του BBC και προβάλλεται και στη χώρα μας μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και του ERTFLIX. Με φόντο την Κορνουάλη του 18ου αιώνα, το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Ρος Πόλνταρκ» θα μας γνωρίσει τον αντισυμβατικό Ρος Πόλνταρκ και την αξιαγάπητη Ντεμέλζα σε μια ιστορία γεμάτη ρομάντζο, ίντριγκες, προδοσία και ένα από τα πιο σπαραξικάρδια ερωτικά τρίγωνα στη μοντέρνα λογοτεχνία.

To 1783, o αντισυμβατικός Ρος Πόλνταρκ επιστρέφει στην πατρίδα του, την Κορνουάλη, μετά τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Όμως, η επιστροφή του, για την οποία τόσο ανυπομονούσε, δεν είναι καθόλου όπως την περίμενε: Ο πατέρας του έχει πεθάνει, η περιουσία του έχει εξανεμιστεί, οι υπηρέτες του έχουν ξεπουλήσει τα πράγματά του και η αγαπημένη του είναι αρραβωνιασμένη με τον ξάδελφό του.

Παρά τις δυσκολίες, ο Ρος αποφασίζει να μείνει, να προσπαθήσει να διασώσει την περιουσία του και να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Η συμπόνια του για τους φτωχούς και τους αδύναμους τον ωθεί να σώσει μια νεαρή κοπέλα από τον μέθυσο, βίαιο πατέρα της – και τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο...

Το πρώτο μέρος της δημοφιλούς σειράς βιβλίων για την Κορνουάλη του 18ου αιώνα, που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη και έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο!

Έγραψαν για το μυθιστόρημα «Ρος Πόλνταρκ»:

«Ο Ρος είναι ένας από τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς ήρωες [...]. Είναι ένας συνδυασμός του κύριου Ντάρσι, του Χίθκλιφ, του Ρετ Μπάτλερ και του Ρομπέν των Δασών». – Debbie Horsfield, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς «Poldark».

Στη ιστορική δραματική σειρά Βρετανικής παραγωγής «Poldark» που βασίζεται στα μυθιστορήματα του Winston Graham πρωταγωνιστεί ο 38χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Aidan Turner που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Leonardo».

*Το βιβλίο των 480 σελίδων κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture