Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Netflix και Emily in Paris καλούν Βασίλη Ζούλια! Θα ντύσει την Λίλι Κόλινς

Netflix και Emily in Paris καλούν Βασίλη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το χαρακτηριστικό Old Athens style του γνωστού σχεδιαστή συνεχίζει να βγαίνει από τα ελληνικά σύνορα

Εύπεπτο, απλοικό και χαριτωμένο, το σήριαλ Emily in Paris μας έκανε να χαζέψουμε το περασμένο φθινόπωρο υπέροχες εικόνες του Παρισιού και τα χρωματιστά, trendy ρούχα της νεαρής πρωταγωνίστριας με τη σφραγίδα της διάσημης ενδυματολόγου του Sex & the City, Πατρίτσια Φιλντ. Στον πρώτο κύκλο, η Λίλι Κόλινς φόρεσε μεταξύ άλλων Chanel, Dolce e Gabbana, Alexandre Vaultier, Christian Siriano, οπότε ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη της γκαρνταρόμπας της στο δεύτερο κύκλο του Netflix.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ενσαρκώνει μια αμερικανίδα του Σικάγου, η οποία φθάνει στη γαλλική πρωτεύουσα ως στέλεχος εταιρείας για να ανανεώσει το εκεί γραφείο. Ταυτόχρονα, πασχίζει να ενσωματωθεί στο γαλλικό life style και να ευχαριστηθεί όλα τα παριζιάνικα στέκια και φυσικά τον έρωτα.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η 31χρονη Λίλι, θα έχει στην ντουλάπα της από το Δεκέμβριο και δημιουργίες του γνωστού Ελληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Το label της vintage αρχοντικής σαγήνης έχει άλλωστε ήδη ταξιδέψει στο red carpet του Χόλιγουντ και η Πατρίτσια Φιλντ θέλει να το αξιοποιήσει δεόντως. Εχει  σταλεί ήδη μεγάλος αριθμός ρούχων για επιλογή ώστε να ντυθεί η Emily και διευθύντρια της εταιρείας της (την υποδύεται η  Philippine Leroy-Beaulieu) . Η Φιλντ μάλιστα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την ανάδειξη και άλλων ελλήνων designers όπως ο Άγγελος Μπράτης.  Ο καινούριος κύκλος  αναμένεται στα τέλη της χρονιάς και μετά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View