Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αμάντα Γκόρμαν: Με κουβέρτα Louis Vuitton η πρώτη ποιήτρια cοver girl της Vogue USA

Αμάντα Γκόρμαν: Με κουβέρτα Louis Vuitto...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κορίτσι –φαινόμενο, που μάθαμε οι περισσότεροι στην ορκωμοσία Μπάιντεν είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και καμαρώνει για τις ρίζες της

Μόλις 23 ετών είναι η ποιήτρια και ακτιβίστρια Αμάντα Γκόρμαν που πόζαρε για το επαναστατικό τεύχος Μαίου της αμερικάνικης Vogue φορώντας μια κουβέρτα Louis Vuitton, εμπνευσμένη από παραδοσιακά αφρικάνικα σχέδια χάρη στη σφραγίδα του συμπατριώτη της Virgil Abloh. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο, έγχρωμο κορίτσι που ως κάτοχος του πρώτου εθνικού βραβείου νέου ποιητή 2017 απήγγειλε «ενωτικό» έργο της στην πρόσφατη ορκωμοσία Μπάιντεν καθώς η νυν πρώτη κυρία δηλώνει μεγάλη θαυμάστριά της.

Η Αμάντα, η οποία μοιάζει με κοπέλα της διπλανής πόρτας, χρίστηκε αυτόματα και style icon αφού στην ορκωμοσία κατέπληξε τόσο με κίτρινο παλτό και κόκκινη στέκα Prada, ώστε ταχύτατα υπέγραψε συμβόλαια με πρακτορεία μοντέλων και έγινε εξώφυλλο στο Time.

 Eξαιρετικά δημοφιλής, γίνεται τώρα και cover girl της Vogue με φωτογράφο τη διάσημη Αννι Λεϊμποβιτς. Το ότι μετέτρεψε με δική της ζώνη σε φόρεμα μια κουβέρτα ήταν για να τιμήσει τον πρώτο μαύρο creative director της Louis Vuitton. «Τι χαρά να κάνω αυτό το εξώφυλλο φορώντας ένα κομμάτι σχεδιασμένο από έναν μαύρο σχεδιαστή που τιμά την κληρονομιά μου. Oμορφιά είναι και η ποίηση. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα» έγραψε στο Instagram.

Στο δεύτερο εξώφυλλο με φόρεμα Dior Cout...

Στο δεύτερο εξώφυλλο με φόρεμα Dior Couture και σανδάλια Tory Burch

Mε σύνολο Studio 189

Mε σύνολο Studio 189

Mε σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις στο ενεργητικό της και μέντορα την Οπρα Γουίνφρει, η Αμάντα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη δική της υποψηφιότητα στην προεδρεία στο μέλλον, ενώ ισχυρίζεται πως τα περιοδικά ή τα διαφημιστικά δεν την θέλουν για την εικόνα της αλλά και την πολιτική δυναμική της φωνής της. Απόφοιτος του Χάρβαρντ αλλά και φαινόμενο όπως αναγράφεται στο εξώφυλλο της Vogue, ομολογεί ότι νιώθει τα τραγούδια της Μπίλι Αιλις και έχει πνευματική γιαγιά της την μεγάλη ποιήτρια Μάγια Αγγέλου. Στην καθημερινότητά της ντύνεται συνήθως με Nike, αλλά στη Vogue φόρεσε αποκλειστικά luxury labels. Δείτε φωτογραφίες.

 

 

Mε τούλινη τουαλέτα Alexander Mc Queen

Mε τούλινη τουαλέτα Alexander Mc Queen

Mε maxi dress Y/Project

Mε maxi dress Y/Project

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View