Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Jane Fonda εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar

Η Jane Fonda εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο τ...

H σούπερ σταρ και ακτιβίστρια του Hollywood στα 83 της χρόνια, μίλησε για όλα

H υπέροχη και αγέραστη Τζέιν Φόντα δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ένα μήνα μετά την τιμητική βράβευση της με το Cecil B.DeMille award στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, φωτογραφήθηκε και φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Harper's Bazaar (τεύχος Απριλίου 2021 που θα κυκλοφορήσει στις 6/4). Στις φωτογραφίες εμφανίζεται με κοντό, μοντέρνο μαλλί και με φόρεμα της κολεξιόν του θρυλικού Αμερικανού σχεδιαστή Ralph Lauren.

Στη νέα αυτή συνέντευξη της η Τζέιν Φόντα μιλάει για όλα και επαναδιατυπώνει τον ορισμό του icon. Μία από τις ωραίες αποκαλύψεις είναι πως όταν ήταν μόλις 10 χρονών η Τζέιν είχε γράψει ένα γράμμα όπου είχε ζωγραφίσει και πεταλούδες, το οποίο απευθυνόταν στο διάσημο ηθοποιό πατέρα της, Χένρι Φόντα όταν αυτός ήταν στη Ν. Υόρκη και έπαιζε στο Μπρόντγουαιη, και του έγραφε πολύ απλά και ειλικρινά πως «έχω καλλιτεχνικό ταλέντο».

Η συνέντευξη έγινε αναγκαστικά μέσω Zoom ενώ τη φωτογράφηση έκανε ο Mario Sorrenti.

Η Φόντα μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον Robert Redford, ο οποίος πάντα της έλεγε «γιατί όχι να δοκιμαστεί κι αυτή στη σκηνοθεσία μίας ταινίας» αλλά η ίδια αδυνατούσε να του εξηγήσει γιατί δεν την ενδιέφερε.  

Όσο για τη συνεργασία της με την Katharine Hepburn, στην «Χρυσή Λίμνη», ταινία του 1982 όπου η Hepburn πήρε το 4ο Όσκαρ της καριέρας της και ο Χένρι Φόντα το ένα και μοναδικό του λίγο πριν πεθάνει, η Τζέιν Φόντα είπε στο Harper’s Bazaar πως «ήταν μία ενδιαφέρουσα γυναίκα αλλά και πολύ ανταγωνιστική».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight