Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tζέιν Φόντα στο περιοδικό Interview: Θεά της μόδας και αμετανόητη ακτιβίστρια στα 82 της

Tζέιν Φόντα στο περιοδικό Interview: Θεά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Μου πηγαίνουν ακόμα τα ρούχα που φορούσα 30 χρόνια πριν» δήλωσε τολμώντας πανύψηλες βινίλ μπότες Saint Laurent

Καμία δημόσια εμφάνιση του ζωντανού θρύλου του Χόλιγουντ, Τζέιν Φόντα δεν περνάει απαρατήρητη. Αίσθηση έκανε η τελευταία της συνέντευξη και super trendy φωτογράφιση στο περιοδικό Intreview, καθώς  ακόμα μια φορά μίλησε για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση «έξω απ’ τα δόντια» ενώ φόρεσε ό,τι πιο τελευταίο στυλιστικά εντυπωσιάζοντας άπαντες στα 82 της χρόνια. Με το νέο της άναρχο κοντό μαλλί σε φυσική γρι απόχρωση και όπως πάντα με λυγερή σιλουέτα – πρότυπο, δεν δίστασε να υιοθετήσει κολλητό μαύρο ζιβάγκο φόρεμα και πανύψηλες βινίλ μπότες μέχρι το μηρό. Eπιπλέον εστίασε στα κορυφαία χρώματα του φετινού χειμώνα, το μαύρο και το κόκκινο. Το «power dressing» της αγέραστης ντίβας άφησε εκστασιασμένα τα διεθνή media.

Με φόρεμα Bottega Veneta και δικά της αξεσουάρ

Με φόρεμα Bottega Veneta και δικά της αξεσουάρ

Σύνολο Michael Kors και μπότες Saint Lau...

Σύνολο Michael Kors και μπότες Saint Laurent by Anthony Vaccarello

Μιλώντας για το ντύσιμο στην Ιντια Μουρ, τρανσέξουαλ μοντέλο και πρωταγωνίστρια του σήριαλ «Pose», η Φόντα σύστησε λόγω περιβαλλοντικών πεποιθήσεων: «Ας μην ξοδεύουμε αλόγιστα. Ας ικανοποιούμαστε με λιγότερα. Προσπαθώ να μην ψωνίζω καινούρια πράγματα. Το λέω αυτό βέβαια επειδή ακόμα μου πηγαίνουν ρούχα που φορούσα 30 χρόνια πριν, οπότε μου είναι εύκολο με τόσα που έχω στη ντουλάπα».

Σχετικά με την καριέρα της ανέφερε πως επειδή είχε το προνόμιο να είναι η κόρη του Χένρι Φόντα ένιωθε προστατευμένη και κέρδιζε περισσότερα. Οι διαμαρτυρίες της όμως για τον πόλεμο του Βιετνάμ και τις κοινωνικές ανισότητες την έβαλαν στην  «γκρίζα λίστα»  του Χόλιγουντ. Λόγω της ακτιβιστικής της δράσης διηγήθηκε ότι το σπίτι της διαλύθηκε και δεχόταν διαρκώς απειλές πως θα την σκοτώσουν. «Αν καταφέρουμε να αλλάξουμε πρόεδρο το Νοέμβριο, δεν είμαι σίγουρη ότι θα απαλλαγούμε από τις επιθέσεις στους έγχρωμους. Δεν είναι μόνο η αστυνομία. Δεν είναι μόνο η δικαιοσύνη, είναι και τα σχολεία. Πρέπει να αλλάξουν τόσα πολλά…» Θύμισε μάλιστα ότι κάποτε μήνυσε τον πρόεδρο Νίξον και υιοθέτησε ένα μαύρο κοριτσάκι, τη Λούλου που σήμερα είναι 51 ετών. Ακόμα, συμβούλεψε τους αναγνώστες να ζουν «πιο κοντά στη γη» καθώς συμμετέχει ενεργά στο κίνημα κόντρα στην κλιματική αλλαγή.

 

Φόρεμα Balenciaga, μακιγιάζ L'Oreal

Φόρεμα Balenciaga, μακιγιάζ L'Oreal

H Τζέιν Φόντα παραμένει πρέσβειρα της L’ Oreal στα προιόντα της ομορφιάς δίχως ηλικία και πρόσφατα πόζαρε σε καμπάνια του οίκου Gucci με οικολογική θεματική. Εάν είστε οπαδοί του Netflix μην τη χάσετε στη σειρά «Γκρέις και Φράνκι». Είναι απολαυστική ως ώριμη Barbie με δικαιώματα στο σεξ και στην επιχειρηματική επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View