Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη δικαιοσύνη το πόρισμα για την αυτοκτονία 53χρονου στο νοσοκομείο του Ρίου

Στη δικαιοσύνη το πόρισμα για την αυτοκτ...

Ανήμερα των Θεοφανείων

Τους λόγους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, ένας 53χρονος ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής εξέτασαν το προηγούμενο διάστημα οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Το συμβάν σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανείων, με πρωταγωνιστή ασθενή της ψυχιατρικής ο οποίος νοσηλευόταν στην Καρδιολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος, μετά τη χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί και ήταν προγραμματισμένο εντός της ημέρας να λάβει εξιτήριο.

Είχε υποστεί έμφραγμα κατά την πρώτη ημέρα νοσηλείας του στη Ψυχιατρική, όπου είχε μεταφερθεί από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Μάλιστα, την ημέρα της αυτοκτονίας, ήταν προγραμματισμένο να λάβει εξιτήριο από την Καρδιολογική.

Για την υπόθεση διεξήγαγε αυταπάγγελτη έρευνα το Α’ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και τις επόμενες ημέρες ο φάκελος της δικογραφίας θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κενά ή παραλείψεις, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του 53χρονου, τα οποία ενδεχομένως να συνέβαλαν στη μοιραία πτώση.

Η προανάκριση ολοκληρώθηκε με τη λήψη καταθέσεων από το προσωπικό ασφαλείας, τον ασθενή που βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο με τον αυτόχειρα, αλλά και από συγγενικό του πρόσωπο.

Εκείνο που καλείται πλέον ο εισαγγελικός λειτουργός είναι να εξετάσει, εάν από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει τυχόν αμέλεια ως προς τη διαχείριση του περιστατικού, από τη στιγμή που εισήχθη στη Ψυχιατρική μέχρι και την πτώση.

*Με στοιχεία από εφημερίδα Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις