Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Prada nylon bag: Αυτή τη στιγμή τη θέλουν όλες και κυρίως οι celebrities

Prada nylon bag: Αυτή τη στιγμή τη θέλου...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H χαρακτηριστική mini hobo των nineties ξανακυκλοφόρησε με απίστευτη απήχηση σε όλο τον κόσμο

H πιο περιζήτητες τσάντες σήμερα στο διεθνές fashion στερέωμα δεν είναι κάτι καινούριο. Πρόκειται για τις «nylon» και «soffiano» bags του ιταλικού οίκου Prada που έκαναν θεματικό comeback στο street style των μητροπόλεων της μόδας, ενώ τις έχουν ανακαλύψει ξανά οι πιο λαμπερές και επιδραστικές celebrities. To τεχνολογικό νάιλον, με την τριγωνική logo ταυτότητα επάνω, είναι συνυφασμένο με το DNA του ονομαστού brand της Muccia Prada. Παραδίδοντας τα καλλιτεχνικά ηνία στο σχεδιαστή Raf Simons, η πανίσχυρη κυρία της ιταλικής μόδας θέλησε να θυμηθεί το παρελθόν που την καθιέρωσε και με το οποίο «έκανε τη διαφορά».

Ετσι, ολοένα αυξάνονται οι φωτογραφίες με τις διασημότητες να φορούν τις τσάντες που ξεκίνησαν μια ολόκληρη «σχολή», τις δεκαετίες ‘80 και ΄90. Σε σχήμα hobo, σε μικρό και μεσαίο μέγεθος, είναι απλές, λιτές και αναγνωρίσιμες με την πρώτη ματιά. Τα ξένα media τις αποκαλούν «iconic accessory» και μια από τις «most searched bags today». Η πλατφόρμα Lyst επιβεβαίωσε πως στα τέλη του 2020 η Prada nylon mini bag ήταν η τρίτη πιο ποθητή τσάντα σε αναζητήσεις στο διαδίκτυο μετά την κλασική τσάντα του οίκου Chanel και το διαχρονικό «βαρελάκι» της Louis Vuitton. Μάλιστα, επειδή κατατάσσεται στις σχετικά προσιτές (affordable bags) για τα είδη πολυτελείας, την βλέπουμε πια παντού. Τα δημοφιλή κορίτσια – πρότυπα της νεολαίας, Κάια Γκέρμπερ, Ντούα Λίπα, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, Κιάρα Φεράνι, Ελσα Χοσκ, Μπέλα Χαντίντ κυκλοφορούν επανειλλημένως με την Prada nylon bag.

Kυκλοφορεί σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων αλλά είναι πια πάρα πολύ δύσκολο να τη βρείτε στο ίντερνετ. Όλα ξεκίνησαν από ένα σακίδιο του 1984 και μετά η εν λόγω τσάντα πόλης αναπτύχθηκε και τη διαδέχθηκαν διάφορα παραπλήσια σχήματα. Πάνω σε αυτή, οι τελευταίες καμπάνιες της Prada λανσάρουν και δερμάτινες εκδοχές. Αδιαμφισβήτητο must –have για όσες λατρεύουν τη μόδα, αναμένεται να επικρατήσει και τη φετινή άνοιξη. Υπάρχουν πάντως τυχερές που τη διαθέτουν από παλιά…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View