Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tα πιο ποθητά fashion κομμάτια του 2020- Ποια είναι η Hermes του Μπρούκλιν

Tα πιο ποθητά fashion κομμάτια του 2020-...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πιο διάσημη τσάντα –φαινόμενο κοστίζει κάτω από 300 ευρώ και είναι διαρκώς sold out

Η πανδημία άλλαξε τις καταναλωτικές προτιμήσεις του κοινού, ακόμα και του πλέον ενημερωμένου και … εθισμένου στα luxury fashion brands. Ο κόσμος το 2020 έδειξε ξεκάθαρα την στροφή του σε αγορές βασισμένες στην άνεση και το πρακτικό πνεύμα. Ο εγκλεισμός στο σπίτι, η τηλεργασία και οι μετακινήσεις για άθληση καθόρισαν το shopping παγκοσμίως. Σύμφωνα με την καθιερωμένη έρευνα της εξειδικευμένης πλατφόρμας Lyst τα items που «έσκισαν» σε ζήτηση παγκοσμίως ήταν:

- Οι μάσκες της ιταλοαμερικάνικης εταιρείας Off White με τα βέλη

- Το αξεπέραστο «τουριστικό» πέδιλο Arizona της Birkenstock (ανέβηκε πολύ λόγω των συνεργασιών με Valentino, Proenza Schouler και Rick Owens)

-H Τelfar shopping bag με τις ευλογίες της Anna Wintour, για πολυτέλεια σε προσιτή τιμή

Teflar shopping bag

Teflar shopping bag

Teflar Clements- Anna Wintour

Teflar Clements- Anna Wintour

- Τα joggers (παντελόνια φόρμας) της Nike είχαν αύξηση πωλήσεων άνω του 210 %

- Το φούξια φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια και τα βολάν της H&M

- Τα πλαστικά Crocks που λάτρεψε ο Τζάστιν Μπίμπερ

- Οι μπότες Ugg που επέστρεψαν δυναμικά από τα nineties

 

H τσάντα με το «Τ»

 Ο Τέφλαρ Κλάρεντς, ένας αμερικανός designer εξωτικής καταγωγής, με έδρα το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, είδε τις πωλήσεις του να απογειώνονται χάρη στην τσάντα Teflar. Eχοντας ιδρύσει πριν 15 χρόνια το ομώνυμο unisex label, που υποστηρίχθηκε θερμά από τον αμερικάνικο Τύπο, δημιούργησε την «it bag της δεκαετίας» όπως γράφτηκε. Εμπνευσμένη από τις τσάντες αγορών του Bloomingdale’s είναι πολύ απλή, διαχρονική, από οικολογικό δέρμα, με ένα μεγάλο «Τ».

Η παντοδύναμη Οπρα Γουίνφρει την κατέταξε στην επιδραστική λίστα των «favorite things» της, ενώ τη φόρεσαν με καμάρι από την congresswoman Αλεξάντρια Οκάζιο – Κορτέζ ως την τραγουδίστρια Ντούα Λίπα και το μοντέλο Μπέλα Χαντιντ. Η δημοτικότητα της διαρκώς sold out τσάντας οδήγησε τον Κλέμεντς στα Αμερικάνικα Βραβεία Μόδας (CFDA) όπου κατέκτησε την ύψιστη διάκριση «American Accessories Designer of the Year» τον περασμένο Σεπτέμβριο. Oι New York Times του έκαναν αφιέρωμα με τίτλο «The Year of Teflar» κάνοντας μεγάλη αναφορά στην πρόσφατη σύμπραξή του με την Ugg αλλά και στην τιμητική του παρουσία στο Palazzo Pitti της Φλωρεντίας. Eπίσης, σε πάρα πολλά δημοσιεύματα γίνεται λόγος για την «τσάντα της χρονιάς», τη δημοφιλέστερη  και πιο σημαντική τσάντα του 2020 που κυριαρχεί στα social media, ένα item που είναι υπερβολικά διάσημο αλλά οικονομικό- άρα δημοκρατικό. Βγήκε στην αγορά το 2014, κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη, κοστίζει από $150 ως $257 και την έχουν βαφτίσει The Bushwick Birkin λόγω της γνωστής νεουορκέζικης γειτονιάς. Aλλιώς Hermes του Μπρούκλιν. Το σύνθημά της είναι: «Όχι για σένα. Για όλους».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View