Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

AXDW: O πατρινός Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος στο «μπαλετικό» Lak show του Λάκη Γαβαλά

AXDW: O πατρινός Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ειρήνη Καζαριάν και Δήμητρα Αλεξανδράκη παρέλασαν για τη Juicy Couture

Συνεχίζεται στο Ζάππειο της πρωτεύουσας το πρόγραμμα της διαδικτυακής εβδομάδας μόδας και είδαμε γνώριμα πρόσωπα στις επιδείξεις. Το γνωστό πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας συλλογής «Ballet Moments» του brand .Lak by Lakis Gavalas, ενώ η σειρά «Come hell or high water» της Juicy Couture αναδείχθηκε μεταξύ άλλων από τις ωραίες Ειρήνη Καζαριάν και Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Η Lak επηρεασμένη από τη πορεία του ίδιου του σχεδιαστή ως χορευτή, αποτυπώνει τη σημασία της συνεχούς μάθησης, της ομαδικότητας και της παιδείας σε ένα fashion film με τίτλο «Deconstructed Discipline». Περιλαμβάνει easy-to-wear δημιουργίες με athleisure στοιχεία και φιόγκους. Eμπνευση ο χορός στο ατμοσφαιρικό Μπάγκειον Ξενοδοχείο.

To αμερικάνικης καταγωγής lifestyle brand Juicy Couture  βασίστηκε σε νέα μοτίβα στα υφάσματα που ανανεώνουν το εμβληματικό βελούδο. Μοντέρνα αποδομημένα σχήματα και τολμηρές βραδινές προτάσεις απογείωσαν τον glamorous χαρακτήρα της εταιρείας. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση των fashion films .Lak by Lakis Gavalas και Juicy Couture, επιμελήθηκε η Stephanie Bargas

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View