Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Φεστιβάλ της Δράμας θα «ταξιδεύει» κάθε Παρασκευή στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής

Το Φεστιβάλ της Δράμας θα «ταξιδεύει» κά...

Η εκπομπή «Μικροκύματα» με βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Πατρινού σκηνοθέτη & καλλιτεχνικού διευθυντή Αντώνη Παπαδόπουλου

Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει στο Κανάλι της Βουλής  και παρουσιάζει 32  μικρά κινηματογραφικά «διαμαντάκια» στη  νέα ζώνη προβολής ταινιών μικρού μήκους του σταθμού  με τον τίτλο «Μικροκύματα».

Μία νέα ζώνη εγκαινιάζεται αυτήν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 τα μεσάνυχτα στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, κι όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα περιλαμβάνει βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους όλων των ειδών - μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation-  από την ελληνική και τη διεθνή κινηματογραφική παραγωγή.

Τη νέα αυτή ζώνη, που στόχο έχει να δώσει βήμα στην μικρού μήκους ταινία , θα εγκαινιάσει αφιέρωμα σε βραβευμένες ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας της εξαετίας 2013-2018. Το αφιέρωμα θα παρουσιάσει 32 μικρές ταινίες, σε 10 ωριαίες συλλογές (που αντιστοιχούν σε 2,5 μήνες προβολών).

Αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θα προβληθούν οι ταινίες Κύβος του Αλέξανδρου Σκούρα (2016), Twist  του Μιχάλη Παπαντωνόπουλου (2016) και  Ο Σπόρος της Ιφιγένειας Κοτσώνη (2015).

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Πατρινής καταγωγής σκηνοθέτη και για χρόνια καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο. Η διανομή των ταινιών έγινε από την t-shOrt.

Τα «Μικροκύματα» όπως θα λέγεται η εκπομπή στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων, θα δίνουν ραντεβού με τους φίλους  της μικρού μήκους ταινίας κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στη 01:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture