Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

To supermodel Ελσα Χοσκ γέμισε με vintage θησαυρούς το υπέροχο σπίτι της στο Soho

To supermodel Ελσα Χοσκ γέμισε με vintag...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και διακοσμητικό ταλέντο καθώς δεν θέλησε να συνεργαστεί με designer εσωτερικών χώρων

Σε έναν ήσυχο δρόμο του Soho στη Νέα Υόρκη, πολύ κοντά σε πολύβουα σημεία με ονομαστά εστιατόρια και καταστήματα, βρίσκεται το σπίτι της διάσημης σουηδέζας καλλονής Ελσα Χοσκ, το οποίο η ίδια αποκαλεί «διαμέρισμα των ονείρων της». Ολη την ανακαίνιση του loft την επιμελήθηκε η ίδια, καθώς ήθελε να ελέγχει και να αποφασίζει για το καθετί, δίχως παρεμβάσεις ειδικού διακοσμητή. Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει καθώς διακρίνονται παντού vintage θησαυροί και πολλές πινελιές old Hollywood. To σπίτι είναι σε πολύ φωτεινό λευκό, με εμφανή τούβλα σε διάφορα σημεία. H κρεβατοκάμαρα «ίπταται» σε πατάρι με τζαμωτά καρό. Στην επίπλωση ξεχωρίζουν o μουσταρδί, δερμάτινος καπιτονέ καναπές Bellini, ένας υπέροχος ροζ πολυέλαιος Murano, μια αυθεντική πολυθρόνα Philip Arctander, καρέκλες Pierre Paulin και ένα Bernhardt γωνιακό λευκό καθιστικό, που η 31χρονη Ελσα εντόπισε στο Instagram. Aνάμεσα στους πίνακες, υπάρχει και έργο του Πικάσο. Οι επιρροές της οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα αμέτρητα ξενοδοχεία που επισκέφθηκε ανά τον κόσμο λόγω της ζωής της σαν super model.

«Εκανα πολλά καλά deals στις αγορές μου για το loft και καμαρώνω γι΄αυτό, ήθελα να είμαι το επίκεντρο των πάντων» αναφέρει στο AD Magazine. Κατάξανθη, με γατίσια μάτια, πρόσωπο γεμάτο γωνίες και λυγερό κορμί,  πόζαρε στα δωμάτια με υπέρψομψα trendy looks, θα τη δείτε στο σαλόνι με ροζ κοστούμι Zacquemus και πέδιλα ByFar, αλλά και στην τραπεζαρία με μαύρο σακάκι Modus, λάιμ παντελόνι Kwaidan Editions και ψηλοτάκουνα σανδάλια Christoπfer Esber.  

 H Ελσα Χοσκ εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 χρόνια της. Εχει νικήσει στο σουηδικό Next Top Model και παίξει επαγγελματικά μπάσκετ πριν συνεργαστεί με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας μόδας και τη Victoria’s Secret.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View