Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η πατρινή stylist Tζέλα Μαρτσέκη υπογράφει τα looks της πολυσυζητημένης Ιωάννας Μαλέσκου

Η πατρινή stylist Tζέλα Μαρτσέκη υπογράφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά το «My style Rocks» μετακόμισε στο «Love it», τί μας είπε για το ντύσιμο της εντυπωσιακής παρουσιάστριας

Καμαρώνουμε, που κάνουν και πάλι τη διαφορά στην tv, τα looks που επιμελείται  η πατρινή fashion expert και ανερχόμενη στυλίστρια Τζέλα Μαρτσέκη. Το ταλαντούχο κορίτσι μας, έχει αναλάβει το ιδιαίτερα θηλυκό βεστιάριο της πραγματικά εντυπωσιακής Ιωάννας Μαλέσκου, του καινούριου, πολυσυζητημένου προσώπου της πρωινής ζώνης. Και πραγματικά υπογραμμίζουν την άψογη σιλουέτα της παρουσιάστριας, ακολουθώντας ταυτόχρονα τα καινούρια trends. Oπως μας εξήγησε η Τζέλα: «Γενικά το στυλ που θέλω να δημιουργήσω στην Ιωάννα είναι το sexy-chic.  Θεωρώ πως είναι ένα ύφος που της ταιριάζει πολύ. Είναι μια πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή γυναίκα, με ιδανικό σώμα για να αναδεικνύει τα ρούχα».

 Από την πρώτη μέρα της εκπομπής «Love it» η 31χρονη ξανθιά οικοδέσποινα με τα γκριζοπράσινα μάτια, το 1.70 ύψος και το χαμόγελο τύπου Margot Robbie, έκλεψε τις εντυπώσεις. Το τρίχρωμο πλισέ φόρεμά της από το ιταλικό brand Twin -Set άρεσε πάρα πολύ.

Η Ιωάννα κατάγεται από την Πρέβεζα, είναι κόρη δικηγόρου αλλά σταδιοδρόμησε ως εκπαιδευτικός και τηλεπαρουσιάστρια στην Κρήτη. Εχοντας περάσει από τα Πανγκρήτια Καλλιστεία, δεν της αρέσει να τη συγκρίνουν με τη Μενεγάκη και δηλώνει σπιτόγατος. Σας έχουμε αρκετές φωτογραφίες της από το ντεμπούτο της στον Σκαι τις τελευταίες μέρες. 

Θυμίζουμε πως η πατρινή στυλίστριά της Τζέλα Μαρτσέκη ήταν υπεύθυνη και για το ντύσιμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου όταν παρουσίαζε το "My style Rocks» καθώς και της τότε επιτροπής- Μαγγίρα, Κουδουνάρης, Αργυρόπουλος- ενώ έχει αναλάβει στο παρελθόν τις εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών όπως των Τάμτα, Ηβης Αδάμου, Χρήστου Φερεντίνου, Μαρίας Μπακοδήμου, Ευρυδίκης, Γιάννη Βαρδή, Νίκου Βουρλιώτη. Η επαφή της με το ρούχο ξεκίνησε από μικρή ηλικία καθώς η μητέρα της διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην οδό Ανθείας ενώ και η ίδια εργάστηκε για λίγο στη λιανική πώληση στο κέντρο της Πάτρας. Την τελευταία πενταετία όμως μετακομίζοντας στην Αθήνα έγινε το «δεξί χέρι» της γνωστής στυλίστριας και σχεδιάστριας Αλεξάνδρας Κατσαίτη, την οποία αποκαλεί μέντορά της. Στο πλευρό της έκανε την πρακτική της και ανέλαβε τις πρώτες της επαγγελματικές δουλειές ντύνοντας celebrities, ενώ παράλληλα σπούδαζε σχέδιο μόδας και πατρόν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View