Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Κυριακή προβάλλεται ο "Μικρός Πρίγκιπας" στο 21ο Δημοτικό στα Σύνορα

Την Κυριακή προβάλλεται ο "Μικρός Π...

Στις 21.30 στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινηματογράφου

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» …μετακομίζει στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου 2020, στο προαύλιο  του 21ου Δημοτικού Σχολείου στα Σύνορα προκειμένου στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινηματογράφου, να μεταφέρει και από εκεί στον «κόσμο» των animation, μικρούς και μεγάλους, όπως το «έπραξε»  στις δύο προηγούμενες «στάσεις» του, γεμίζοντας το αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη την περασμένη Τρίτη και το προαύλιο του 48ου Δημοτικού Σχολείου την Πέμπτη 3/9 στην Αγυιά (οι φωτ. είναι από την Αγυιά).

Η ταινία την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Μάρκ Όσμπορν, είναι συμπαραγωγής της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου του 2015, και το σενάριο έχει βασιστεί στο εμβληματικό και πολυδιαβασμένο βιβλίο του Αντουάν Σαιντ-Εξιπερί. Τη μουσική υπογράφει ο Χανς Ζίμερ.

Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.

Είσοδος δωρεάν με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον COVID-19.

Πρόκειται για οικογενειακή Animation ταινία διάρκειας 108 λεπτών.

Με τις φωνές των: Τζεφ Μπρίτζες, Μακένζι Φόι, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Ράιλι Οσμπορν, Πολ Ραντ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέιμς Φράνκο, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Ρίκι Τζερβέιζ, Πολ Τζιαμάτι και στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια με τις φωνές των Κωνσταντή Μαυριά, Άγγελου Λιάγκου, Κώστα Δαρλάση, Αφροδίτης Αντωνάκη.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες το φιλμ είχε διανείμει η Feelgood Entertainment.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture