Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγαλμα προς τιμή του αείμνηστου ηθοποιού Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Άγαλμα προς τιμή του αείμνηστου ηθοποιού...

Θα στηθεί στη γενέτειρα του, το Άντερσον στη Νότια Καρολίνα

Η ιδιαίτερη πατρίδα του Τσάντγουικ Μπόουζμαν - Chadwick Boseman εργάζεται ήδη σκληρά για τη δημιουργία ενός αγάλματος ως φόρο τιμής στο αστέρι του «Black Panther» που έσβησε την Παρασκευή 28/8/2020 σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Εκπρόσωπος του γραφείου του δημάρχου Terence Roberts στο Anderson, λέει στην TMZ... η πόλη εργάζεται με ενθουσιασμό για ένα μόνιμο δημόσιο αφιέρωμα για να τιμήσει τον αείμνηστο ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η διοίκηση της πόλης έχει ήδη επικοινωνήσει με έναν καλλιτέχνη και επεξεργάζονται ιδέες για να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν τον ηθοποιό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το άγαλμα θα περιλαμβάνει ένα μείγμα γλυπτικής σε τοιχογραφία.

Ο Τσάντγουικ Μπόουσμαν υποδύθηκε τον ρόλο του παίκτη του μπέιζμπολ Τζάκι Ρόμπινσον, στο φιλμ «42», τον σταρ της σόουλ, ροκ Τζέιμς Μπράουν στο «Get on Up» ενώ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία της Μάρβελ, «Black Panther» το 2018.

Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός που έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο, είχε γεννηθεί στις 29 Νοεμβρίου 1976, στο Άντερσον, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight