Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 20/8 στην Ελλάδα το φιλμ με τον Τομ Χάρντι ως Αλ Καπόνε

Από 20/8 στην Ελλάδα το φιλμ με τον Τομ ...

Αναμένεται τις επόμενες μέρες να δούμε την ταινία και στην Πάτρα

Ο 43χρονος Λονδρέζος ηθοποιός Τομ Χάρντι υποδύεται τον διαβόητο Αλ Καπόνε (1899-1947) στη νέα ταινία του Τζος Τρανκ με τον απλό τίτλο «Καπόνε – Capone» που εστιάζει στα τελευταία χρόνια της πολυτάραχης ζωής του. Μία ιστορία για το τέλος μιας εποχής για μία από τις πιο αμφιλεγόμενες φιγούρες της ιστορίας, τον μαφιόζο Αλ Καπόνε που έδρεψε δάφνες και μεγάλα κέρδη την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ.

Η ταινία αυτή με κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια, γυρίστηκε το 2018 και αρχικά είχε σχεδιαστεί να βγει στις αίθουσες ωστόσο λόγω και της πανδημίας και της μεγάλης αναστάτωσης και των αιθουσών που έκλεισαν αναγκαστικά, το φιλμ όπως διαβάσαμε στην Wikipedia, βγήκε τελικά στη Βόρειο Αμερική απευθείας σε video on demand από την Vertical Entertainment στις 12 Μαΐου 2020.

Το φιλμ «Καπόνε –Capone» θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON. Στην Πάτρα αναμένεται να το δούμε μόλις ανοίξουν και πάλι τα Odeon Veso Mare στη Βέσο Μάρε, μετά τις 26/8.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Έχοντας υπάρξει ο πιο αδίστακτος επιχειρηματίας και λαθρέμπορος του Σικάγο, ο Αλφόνς Καπόνε (ευρύτερα γνωστός ως Αλ Καπόνε) ήταν ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής. Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια φυλάκισης, ο θρυλικός γκάνγκστερ παραφρονεί, καθώς οι μνήμες από το βίαιο παρελθόν του επιστρέφουν για να τον στοιχειώσουν.

Η νέα ταινία του ταλαντούχου 36χρονου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τζος Τρανκ («Το Χρονικό»), έχει για πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Τομ Χάρντι («Η Επιστροφή - The Revenant», «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Δουνκέρκη») στον ρόλο του Αλ Καπόνε. Ο Τζος Τρανκ είναι γνωστός εκτός από το φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Chronicle» του 2012 και για τη σκηνοθεσία του στην υπερηρωική ταινία «Fantastic Four» του 2015.

Στο βιογραφικό δράμα «Capone» παίζουν και οι Linda Cardellini, Jack Lowden, Noel Fisher, Kyle MacLachlan και ο Matt Dillon.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture