Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ολίβια Παλέρμο: Επιμένει να φοράει μεταξωτά μαντήλια αντί για μάσκες προστασίας

Ολίβια Παλέρμο: Επιμένει να φοράει μεταξ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η μικροσκοπική νεουορκέζα style icon κάλεσε τους θαυμαστές της «να κάνουν την ασφάλεια μόδα»

Όπως πάντα, υπέρκομψα trendy η πασίγνωστη αμερικανίδα influencer και fashion icon Ολίβια Παλέρμο. Σε διάστημα ενός μήνα έχει παρουσιάσει υπέροχα, άνετα σύνολα και φορέματα στη Νέα Υόρκη κυκλοφορώντας στους δρόμους για να πάει βόλτα το σκύλο της ή για καθημερινές υποχρεώσεις. Όπως έχουν επισημάνει τα ξένα media πάντως, προτιμάει κυρίως τα αγαπημένα της μεταξωτά μαντήλια να καλύπτουν το πρόσωπο και όχι τις καθιερωμένες μάσκες προστασίας. Ετσι, ή τα υιοθετεί μόνα τους είτε για να σκεπάζουν τις μάσκες τις οποίες δεν θέλει να φαίνονται θεωρώντας τις αντιαισθητικές.  

Η 34χρονη μικροσκοπική νεουορκέζα, λατρεύει τα χαλαρά καλοκαιρινά φορέματα σε broderie anglaise, τις πρακτικές φαρδιές φούστες με πιέτες, πλισέ, λόξες όπως και τα all time classic πουκάμισα που συνδυάζει με κεντημένα πασούμια και ενημερωμένα sneakers. Eίναι αναμφίβολα από τις experts που δεν δείχνουν ποτέ «χύμα». Ετσι, ήταν αναμενόμενο να μην αρέσκεται σε αξεσουάρ που δείχνουν νοσοκομειακά έστω και εν μέσω πανδημίας. Ο Τύπος την επαινεί λοιπόν μιλώντας για «Self isolating with style» μετρώντας τα  «chic quarantine looks» τις τελευταίες εβδομάδες στο Μεγάλο Μήλο.

 «Ασφάλεια που την κάνεις μόδα. Βρίσκω δημιουργικούς τρόπους να προστατεύσω τον εαυτό μου στους καθημερινούς μου περιπάτους με το Buddy. Φανείτε κι εσείς δημιουργικοί με το περιεχόμενο της ντουλάπας σας και αφήστε τις ειδικές επαγγελματικές μάσκες στους εργαζόμενους της υγείας» δήλωσε. Δείτε ενδεικτικές εικόνες από τους συνδυασμούς της.  
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View