Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Εκπληξη: Η ελληνόφωνη Μόνικα «ανθίζει» στο Ηρώδειο 20- 21/7

Εκπληξη: Η ελληνόφωνη Μόνικα «ανθίζει» σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια που καθιερώθηκε ως η ελπίδα μιας οικουμενικής ποπ από την χώρα μας,αλλάζει κατεύθυνση

Δευτέρα και Τρίτη 20 και 21 Ιουλίου, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα pop & groove girls των τελευταίων ετών, η Μόνικα θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου ελληνόφωνου άλμπουμ της «Ο κήπος είναι ανθηρός». Η προηγούμενη φορά που έδωσε συναυλία στο μνημείο ήταν έξι χρόνια πριν στο style που την καθιέρωσε, με επιρροές από την Αμερική. Πλέον είναι σύζυγος, μαμά και ζει στις Σπέτσες έχοντας αφήσει πίσω της Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες.. Ο νέος της δίσκος ετοιμαζόταν εδώ και μια δεκαετία και τον αποκαλεί «μεγάλη τρέλα», η οποία όμως ενέπνευσε ένα διαφορετικό live, ξέγνοιαστο και ρομαντικό, στη μητρική της γλώσσα..

«Τι πιο ωραίο από το να νιώθεις να ξυπνούν οι αναμνήσεις της μουσικής που αγάπησες στο παρελθόν, ακούγοντας κάτι καινούργιο, κάτι ολόφρεσκο;», λέει η αγαπημένη, αυτοδίδακτη τραγουδοποιός η οποία έχει «περάσει» καλλιτεχνικά και από την Πάτρα λόγω των σπουδών του αδελφού της εδώ.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συναυλία που εντάσσεται στο Φεστιβάλ Αθηνών, ο κόσμος θα απολαύσει μια «διαφορετική» Μόνικα με  ην ορχήστρα της και μια νεανική χορωδία, αλλά και με παραδοσιακά όργανα όπως η λάφτα, μαντολίνο και άρπα. Αναμένεται ένα ταξίδι από το παρελθόν στο παρόν, με παλιές επιτυχίες,  ακυκλοφόρητα τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. Τίτλος και moto του προγράμματος; «Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο». Τα ρούχα της ερμηνεύτριας υπογράφει το label Zeus + Dione.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View