Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

H Ιωάννα Τούνη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα  βίντεο στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Η Ιωάννα Τούνη, η οποία στις 11 Μαίου του 2020 κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η τηλεπερσόνα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο ίντερνετ και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub με όνομα προφίλ «g....» και «Z....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Φυσικά μετά την έγκληση της τα βίντεο αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια «ροζ» πλατφόρμα.

Δείτε παρακάτω την αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ' αριθ....., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε... και της Σ... γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α...., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ.... Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις ... από Τ.Α Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ''Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα''.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g......» και «Z.....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight