Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

#Stay tuned στο Brandbags! Kάθε εβδομάδα έρχονται super sales σε διαφορετικό label!

#Stay tuned στο Brandbags! Kάθε εβδομάδα...

#stayhappy #stayinfashion

Το γνωστό, κεντρικό και πολυσυλλεκτικό κατάστημα υποδημάτων και αξεσουάρ Brandbags -και το ομώνυμο e-shop- ξέρουν να διατηρούν αμείωτο το καταναλωτικό μας ενδιαφέρον: Όπως μάθαμε, καθιερώνουν κάθε εβδομάδα του Ιουνίου super έκπτωση σε ένα διαφορετικό brand κάθε φορά! Πανέτοιμες βέβαια για τέτοιες…  «εκπλήξεις», είμαστε σε εβδομαδιαία βάση «σε επιφυλακή» για να αποκτήσουμε σε προνομιακή τιμή αυτό που μας αρέσει. Το κεντρικό μήνυμα είναι #stayhappy #stayinfashion, μιας και το Brandbags θέλει να μένουμε πάντα χαρούμενες και με στιλ, καθώς ακόμα και στις δύσκολες μέρες και περιστάσεις της πανδημίας δεν πρέπει να χάνουμε το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και τις στυλιστικές μας αναζητήσεις.

To Brandbags έχει εξελιχθεί στον πιο αγαπημένο προορισμό επώνυμων και trendy παπουτσιών, τσαντών και αξεσουάρ διεθνούς φήμης για γυναίκες και άνδρες. Μιλάμε για τεράστια γκάμα προτάσεων διάσημων labels (Guess, DKNY, Love Moschino, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Kendal+ Kylie, κ.α.) στην πολυσύχναστη γωνία Ερμού και Ρήγα Φεραίου, στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, αλλά και στο ομόνυμο e-shop, τα οποία έχουν κατακτήσει το κοινό.

Stay tuned λοιπόν όλο τον Ιούνιο και ανακαλύψτε το εκπτωτικό label κάθε εβδομάδας, σερφάροντας στο brandbags.gr ή κάνοντας μια βόλτα στο φυσικό κατάστημα (Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου 90).

 

Brandbags

Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου 90 - Πάτρα

Τ. 2610 242 947

Brandbags.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View