Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ποιος Ουίλιαμ και Χάρι; Δείτε το Νικολάι της Δανίας που είναι μοντέλο και πρίγκιπας μαζί

Ποιος Ουίλιαμ και Χάρι; Δείτε το Νικολάι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Vogue και Tatler, Burberry και Dior τον «πρόσεξαν» δεόντως, σας έχουμε φωτο μήπως και ψάχνετε το «παραμύθι» της ζωής σας

Στο κατώφλι των 21 του χρόνων, ο πρίγκιπας Νικολάι, εγγονός της βασίλισσας Μαργκρέτ της Δανίας, θεωρείται ένας από τους ωραιότερους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης. Γεννημένος στην Κοπενχάγη, είναι γιος του πρίγκιπα Χοακίμ και της πρώτης συζύγου του Αλεξάντρα και έβδομος κατά σειρά σήμερα, στη διαδοχή του θρόνου. Σύμφωνα με τα ξένα media, είναι ο νεαρότερος γόνος βασιλικής οικογένειας που έχει δημόσια εικόνα, καθώς από το 2018 εργάζεται σαν μοντέλο για κορυφαίους οίκους μόδας, αν και πλέον σπουδάζει και διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο έχοντας αποκτήσει το δικό του (70 τ.μ) διαμέρισμα. Πρόπερσι, με αφορμή το ντεμπούτο του στη μόδα, η Vogue του έκανε αφιέρωμα αποκαλώντας τον «royal obsession- βασιλική εμμονή» με τις φωτογραφίες του στην πασαρέλα των οίκων Burberry και Dior σε περίοπτη θέση. Με ύψος 1.85, σαρκώδη χείλη, σπαστά μαλλιά και γκρίζα μάτια δεν έχει αφήσει αδιάφορα τα κορίτσια στην πατρίδα του και όχι μόνο.

Aν και τα τελευταία δημοσιεύματα λένε πως πλέον έχει παραμερίσει το μόντελινγκ για τις σπουδές, το περιοδικό Tatler τον συγκαταλέγει στους πιο περιζήτητους εργένηδες σήμερα με βασιλική καταγωγή. Παρουσιάζεται τρίτος κατά σειρά στη λίστα των πιο ποθητών ανδρών μετά το βρετανό Λουις- Βίνσεντ Αλθορπ (αδελφό της Lady Κίτι Σπένσερ) και τον πρίγκιπα Ματίν του Μπρουνέι, ενώ ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο Κωνσταντίνος- Αλέξιος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Αν λοιπόν ψάχνετε τον πρίγκιπά σας… σας δίνουμε ιδέες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View