Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Ο Δημήτρης Βούλγαρης «υπογράφει» τα περισσότερα μαγαζιά της Πάτρας και μας δίνει διακοσμητικές συμβουλές

Ο Δημήτρης Βούλγαρης «υπογράφει» τα περι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ποιες είναι οι τάσεις του τελευταίου χρόνου

Ξεκίνησε ως μηχανολόγος-μηχανικός, μπήκε στο χώρο της κατασκευής και της διακόσμησης το 2008 και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε το όνομά του κυριολεκτικά παντού. Ο Δημήτρης Βούλγαρης, έχει δημιουργήσει πλέον μια εργοληπτική και κατασκευαστική εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα μηχανικών, διακοσμητών και εξειδικευμένων συνεργείων που αναλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο σχεδιασμού και κατασκευής, με επίκεντρο την Πάτρα και όχι μόνο.

Η ομάδα του αναλαμβάνει να μεταμορφώσει κυριολεκτικά έναν χώρο και να δώσει έξυπνες λύσεις.

Όπως μας εξηγεί υπάρχουν λύσεις για όλους τους προϋπολογισμούς, ενώ τονίζει ότι η επιτυχία του καλού design είναι να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και να προσφέρει οικονομικές λύσεις χωρίς να υστερεί σε ποιότητα.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ολοκληρωτική αλλαγή ενός χώρου που έχει βασιστεί σε μια ιδέα, ένα concept, και έχει φτιαχτεί από το μηδέν από εμένα και την ομάδα μου

Πότε και πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων;

Το 2008 άνοιξα το δικό μου γραφείο. Πριν από αυτό εργαζόμουν σε τεχνικές εταιρείες και απέκτησα την εμπειρία και τη γνώση για να στήσω αυτό που πραγματικά είχα στο μυαλό μου. Η Voulgaris Create & Construct είναι μια εργοληπτική και κατασκευαστική εταιρεία που αποτελείται από μια ομάδα με έμπειρους μηχανικούς, διακοσμητές και εξειδικευμένα συνεργεία που είναι σε θέση να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο σχεδιασμού και κατασκευής.

Τι είναι αυτό που σας τράβηξε σε αυτό το χώρο;

Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Μηχανολόγος Μηχανικός μπήκα στο χώρο της κατασκευής και της διακόσμησης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ολοκληρωτική αλλαγή ενός χώρου που έχει βασιστεί σε μια ιδέα, ένα concept, και έχει φτιαχτεί από το μηδέν από εμένα και την ομάδα μου. Η ικανοποίηση και η χαρά των πελατών μου είναι η καλύτερη αμοιβή.

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε ξεφύγει από τον βιομηχανικό σχεδιασμό και τα industrial υλικά και έχει κυριαρχήσει η μίνιμαλ διάθεση, οι φωτεινοί χώροι και οι εκλεπτυσμένες υφές

Με ποιους χώρους ασχολείστε κατά βάση;

Κυρίως με καταστήματα εστίασης, αναψυχής, εμπορικά μαγαζιά και ανακαινίσεις κατοικιών. Επεμβαίνουμε στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αλλά και στη διαμόρφωση υπαίθριων εγκαταστάσεων. Τελευταία υπάρχει αισθητή άνοδος και στην οικοδομή.

Ποιες είναι οι «τάσεις» που συναντάμε το τελευταίο διάστημα στη διακόσμηση;

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε ξεφύγει από τον βιομηχανικό σχεδιασμό και τα industrial υλικά και έχει κυριαρχήσει η μίνιμαλ διάθεση, οι φωτεινοί χώροι και οι εκλεπτυσμένες υφές. Χρησιμοποιούμε κατά βάση μέταλλα σε χρυσό και inox, βελούδινες επιφάνειες και έντονα χρώματα. Η πιο δυνατή τάση της χρόνιας είναι η επιστροφή των Μωσαϊκών, πιο εκσυγχρονισμένα και πιο εντυπωσιακά από ποτέ! Αυτό είναι και το θέμα του νέου μας project που ολοκληρώνεται σύντομα.

Πόσο εύκολο είναι να κάνει αλλαγές στο χώρο του;

Εύκολο και γρήγορο, ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Υπάρχουν καταστήματα που έχουν αλλάξει ριζικά σε λίγες μόνο ώρες και έχουν παραδοθεί έτοιμα για λειτουργία. Το ίδιο ισχύει και για κατοικίες που διακριτικά έχουν μεταμορφωθεί χωρίς να επηρεαστεί η διαμονή των ιδιωτών.

Όλοι οι χώροι μπορούν να βελτιωθούν. Από το πιο μικρό και σκοτεινό διαμέρισμα μέχρι και κατοικίες ταλαιπωρημένες, με σημάδια του χρόνου και λάθη στη διαρρύθμιση

Πόσο επηρεάζει, κατά τη γνώμη σας, η διαμόρφωση του εσωτερικού μας χώρου, τη διάθεσή μας;

Η καθημερινότητα όλων μας είναι δύσκολη και απαιτητική και όλοι έχουμε την ανάγκη να επιστρέφουμε σε ένα σπίτι που να μας ευχαριστεί και να μας ξεκουράζει, τόσο λειτουργικά όσα και πνευματικά, όπως στις πρωτόγνωρες συνθήκες καραντίνας που ζήσαμε μείναμε κλεισμένοι στα σπίτια μας σχεδόν δύο μήνες. Σίγουρα όσοι ένιωθαν άνετα στο χώρο τους το βίωσαν καλύτερα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε το γραφείο μας για ανακαινίσεις κατοικιών ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με πριν.

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε και να φτιάξουμε τη διάθεση μας αλλάζοντας το χώρο μας ;

Μια αλλαγή χρώματος ίσως και να είναι αρκετή για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με άλλη διάθεση. Πόσο μάλλον ένα ολοκληρωμένο design από μια ομάδα που το έχει κάνει τρόπο ζωής. Προσωπική μου άποψη όμως είναι πως η ζωή μας και η διάθεσή μας αλλάζει με τη λειτουργικότητα, την εργονομία και την ευκολία που μας προσφέρει ο σωστός σχεδιασμός και οι έξυπνες λύσεις.

Υπάρχουν χώροι που όσο κι αν προσπαθήσουμε, δεν μπορούν να «μεταμορφωθούν» ή υπάρχουν λύσεις για όλους τους χώρους, ακόμα κι αν αυτό δε φαίνεται;

Όλοι οι χώροι μπορούν να βελτιωθούν. Από το πιο μικρό και σκοτεινό διαμέρισμα μέχρι κατοικίες ταλαιπωρημένες, με σημάδια του χρόνου και λάθη στη διαρρύθμιση. Λύσεις υπάρχουν, που ένα μάτι έμπειρο εντοπίζει και διαχειρίζεται εύκολα αφού γνωρίζει τους μηχανισμούς, τα καινούργια υλικά και τις τεχνοτροπίες. Είναι πιθανό ένα «πρόβλημα» που φαίνεται να μην έχει λύση για κάποιον, να έχουμε κληθεί να το αντιμετωπίσουμε ξανά.

Η επιτυχία του καλού design είναι να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και να προσφέρει οικονομικές λύσεις χωρίς να υστερεί σε ποιότητα.

Ποια είναι τα υλικά που προσφέρονται;

Η γκάμα των υλικών είναι τεράστια και κάθε μέρα ενημερωνόμαστε και δοκιμάζουμε καινούργια. Η πατητή τσιμεντοκονία παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις, σε καινούργιο ύφος, ποικιλία χρωμάτων και νέες εφαρμογές. Η επιλογή μας είναι οικολογικές και ανακυκλώσιμες λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια, στεγανότητα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες με τη μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Υπάρχουν φθηνές λύσεις;

Υπάρχουν λύσεις για όλους τους προϋπολογισμούς. Η επιτυχία του καλού design είναι να μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και να προσφέρει οικονομικές λύσεις χωρίς να υστερεί σε ποιότητα.

 

 

 

 

Ξενοδοχείο Βυζαντινό

Ξενοδοχείο Βυζαντινό

Minimal espresso bar

Minimal espresso bar

Κομμωτήριο Γιαννόπουλος

Κομμωτήριο Γιαννόπουλος

Boxeat Κρεπερί

Boxeat Κρεπερί

Blossom sweet van- Καφές- Γλυκό

Blossom sweet van- Καφές- Γλυκό

Εστιατόριο- Το Σπιτικό- Λευκάδα

Εστιατόριο- Το Σπιτικό- Λευκάδα

El Greco Pizza

El Greco Pizza

Calma Water Park Δρέπανο

Calma Water Park Δρέπανο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View