Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Fred shoes: Aκαταμάχητο summer style στην ολοκαίνουρια collection, δείτε φωτογραφίες

  Fred shoes: Aκαταμάχητο summer style σ...

Το ελληνικό brand που έχει αγαπηθεί πολύ, παρουσιάζει όλα τα νέα σχέδια – πειρασμούς στο πατρινό του κατάστημα

To πρώιμο καλοκαίρι μας ξεσηκώνει για shopping και ειδικά για τα πιο trendy παπούτσια της νέας σαιζόν! Στο γνωστό πατρινό κατάστημα Fred στον πολυσύχναστο κεντρικό πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου εντοπίσαμε ήδη τα ωραιότερα sneakers αλλά και  εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες, πλατφόρμες, γοβάκια και πέδιλα μέσα από την ολοκαίνουρια collection spring – summer 2020. Σε γραμμές που επιτάσσει το παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας, το καθιερωμένο ελληνικό brand με τις προσιτές τιμές  και τη λογική του «value for money», εστιάζει στην ουδέτερη, γήινη παλέτα που ταιριάζει με κάθε outfit για την πόλη και τις διακοπές, αλλά παρουσιάζει και μεταλλικούς τόνους, παστέλ, navy blue και χαρούμενα prints. Ανεση, κομψότητα και νεωτεριστικό πνεύμα χαρακτηρίζουν το style στα βήματά μας.

 Aγαπημένη εταιρεία των εγχώριων celebrities και με πανελλήνια φήμη, τα Fred shoes θα απογειώσουν και πάλι την γκαρνταρόμπα μας. 

*Αναζητήστε όλα τα παπούτσια στο κατάστημα Fred στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 61) ή στο ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα www.keepfred.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View