Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Σάρον Στόουν! Τα power suits, ο σεξισμός και ο Γκίμπσον που τη θεωρούσε μεγάλη

Σάρον Στόουν! Τα power suits, ο σεξισμός...

Ακαταμάχητη στα 62 της ποζάρει στη γερμανική Vogue ομολογώντας πως ένα εγκεφαλικό την έκανε να εκτιμήσει τον εαυτό της

«Εξω από τα δόντια» μίλησε η πάντα κούκλα 62χρονη σταρ Σάρον Στόουν στη γερμανική Vogue ντυμένη με power suits, δηλαδή τα σύγχρονα ανδρόγυνα κοστούμια που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και είναι πολύ στη μόδα. Η καλλονή από την Πενσιλβάνια που υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της δεκαετίας του ’90, δηλώνει άτυχη στον έρωτα, μετά από διάφορες σχέσεις και δυο διαζύγια. Μητέρα τριών υιοθετημένων  γιων  ζει στο σπίτι του αλλοτινού ειδώλου Μοντγκόμερι Κλιφτ στο δυστικό Χόλιγουντ και ομολογεί πως μετά τα 43 της χρόνια αποδέχθηκε την εικόνα της.

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως η αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στο σινεμά σε ταινία του Γούντι Αλεν πριν απογειωθεί η φήμη της στο τολμηρό θρίλερ Βασικό Ενστικτο. Ως τότε έπρεπε να παλέψει με μια κινηματογραφική βιομηχανία σεξισμού και διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Καταρχήν αναγκάστηκε να κάνει γυμνή φωτογράφηση στο Playboy  για  να πάρει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

Όταν εγώ ξεκίνησα ως μοντέλο και ηθοποιός, λέει,ο όρος "fuckable" είχε εξομοιωθεί με τον όρο workable. Eίκοσι χρόνια πριν, ήταν μια πολύ μισογυνιστική εποχή. Φανταστείτε ότι ο Μελ Γκίμπσον ο οποίος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερός μου,  θεωρούσε πως ήμουν πολύ μεγάλη για να πρωταγωνιστήσω μαζί του." αναφέρει.

Σε τέτοιο κλίμα, όταν διαρκώς προσπαθείς να αρέσεις και να είσαι αποδεκτή, χρειάστηκε ένα … εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001, σε ηλικία 43 ετών για να αναθεωρήσει τα πάντα. Το συμβάν επηρέασε τη ζωή της, την καριέρα της, τα οικονομικά και τον γάμο της,  και δυσκολεύτηκε να επανέλθει.

 "Υπήρξε μια εποχή στα σαράντα που έμπαινα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί, κλείδωνα την πόρτα και έλεγα: "Δεν θα βγω μέχρι αποδεχτώ πλήρως το σώμα μου,  αφηγείται  αφοπλιστικά.

 

Το γερμανικό περιοδικό, στο εξώφυλλο γράφει τη λέξη σεβασμός στον υπότιτλο, εκφράζοντας το γυναικείο κίνημα περί ισότητας στην καλλιτεχνική κοινότητα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View