Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Εκπαιδευόμαστε Σπίτι» - Ζωντανά Διαδικτυακά σεμινάρια από το Δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

«Εκπαιδευόμαστε Σπίτι» - Ζωντανά Διαδικτ...

ΔΕΙΤΕ πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Ο περιορισμός της κυκλοφορίας για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει μια νέα δυσάρεστη πραγματικότητα, αφού η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη για να μείνουμε ασφαλείς.

Ο δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ακολουθώντας τις επιταγές αυτών των δύσκολων καιρών, ξεκινούν μια νέα δωρεάν και ανοιχτή υπηρεσία, ζωντανών διαδικτυακών σεμιναρίων, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες στους δημότες της Αιγιάλειας εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και πολλές άλλες δράσεις, με στόχο να γίνει πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα η καθημερινότητα στο σπίτι.

Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης #εκπαιδευόμαστεσπίτι, θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ( https://dikepaigialeias.gr/ ) και θα περιλαμβάνει ζωντανά διαδραστικά μαθήματα αλλά και παρουσιάσεις, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απευθύνονται σε ενήλικες και ανηλίκους.

Σε προγραμματισμένες ώρες που θα είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και θα ανακοινώνονται και στα κοινωνικά δίκτυα, οι δημότες της Αιγιάλειας, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν διαδικτυακά σε εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, μαθήματα εκγύμνασης στο σπίτι και ενημερώσεις – συζητήσεις με γύρω από θεματικές όπως η ιστορία, άνθρωπος και υγείας, κινηματογράφος κ.α.

Μέσα από την πλατφόρμα #εκπαιδευόμαστεσπίτι οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη και να παρακολουθούν τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν, έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ζωντανά με τον εισηγητή. Τα μαθήματα θα καταγράφονται και θα είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας σε όποιον επιθυμεί να τα παρακολουθήσει.

Πέρα από τη χρήση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν ζωντανές μουσικές εμφανίσεις μέσα από τις σελίδες των κοινωνικών δίκτυων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. (facebook) από καλλιτέχνες της Αιγιαλείας και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture