Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μάσκες για το Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα από το πατρινό fashion brand «The Artians»

Μάσκες για το Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα απ...

Στη μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοιού και το team παραγωγής της designer Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου

Όπως συμβαίνει και σε διεθνές επίπεδο, με τον κόσμο της μόδας να ενισχύει με τον τρόπο του τον αγώνα κατά της πανδημίας κυρίως σε επίπεδο παραγωγής εξοπλισμού, το γνωστό πατρινό fashion brand The Artians, κάνει τη δική του προσφορά στην τοπική πραγματικότητα του κορωνοιού.

 Όπως ανακοίνωσε:

Οι «The Artians» παίρνουν ενεργά μέρος στην καταπολέμηση της πανδημίας, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στις ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πρωτόγνωρης και δύσκολης κατάστασης που όλοι βιώνουμε. Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο διάστημα η παραγωγή της εταιρείας έχει στραφεί αποκλειστικά στην παραγωγή βαμβακερών μασκών προστασίας, με στόχο αυτές να διατεθούν στην ογκολογική κλινική του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, τόπο όπου βρίσκεται και η παραγωγική μας μονάδα. Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, αντλούμε χαρά που με την αξιοποίηση της παραγωγής μας μπορούμε να βοηθήσουμε τους τοπικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι χρειάζονται άμεσα επιπλέον προστατευτικό εξοπλισμό».

Η όλη πρωτοβουλία δρομολογήθηκε σε συνεργασία με την κ. Αθηνά Χριστοπουλου που διευθύνει το Ογκολογική Μονάδα.

Θυμίζουμε πως οι κολεξιόν The Artians με τα χαρακτηριστικά ελληνοπρεπή μοτίβα διακινούνται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με τη σχεδιαστική σφραγίδα της πατρινής Κωνσταντίνας Καμπισπούλου.

Η εταιρεία τιμώντας την καταγωγή και την αφετηρία της διατηρεί εδώ την διαδικασία της ραφής των ρούχων της.  Σας έχουμε και δυο φωτογραφίες από τη σειρά της σαιζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View