Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Το είδαμε κι αυτό: Δωμάτια Covid 19 στο υπερπολυτελές Le Bijou της Ελβετίας

Το είδαμε κι αυτό: Δωμάτια Covid 19 στο ...

Mε τεστ κορονοιού, εικονικό μπάτλερ, νοσοκόμα κ.α πάει την καραντίνα σε άλλο επίπεδο, κόστος 800-2000 δολάρια ημερησίως

Tα διαμερίσματα του ξενοδοχειακού ομίλου Le Bijou παραπέμπουν στην ιδιωτικότητα ενός υπερπολυτελούς σπιτιού και βρίσκονται στις ωραιότερες τοποθεσίες των σημαντικότερων πόλεων της Ελβετίας- Ζυρίχη, Λουκέρνη, Βέρνη, Βασιλεία, Γενεύη. (Κεντρικά σημεία σαν ζωντανά καρτ-ποστάλ, δίπλα σε κορυφαία αξιοθέατα, καταπληκτικά ρεστοράν, στέκια διασκέδασης και εμπορικούς δρόμους). Αν δεν βγείτε έξω βέβαια οι διασημότεροι οίκοι κάνουν πωλήσεις στα ενδότερα και ονομαστοί σεφ σας μαγειρεύουν, ενώ πολλές άλλες ειδικές υπηρεσίες σχεδιάζονται ειδικά για σας, την ιδιότητά σας και την παρέα σας.

 Η διακόσμηση βασίζεται στο σύγχρονο design με εμμονή στη λεπτομέρεια, τις άψογες ξύλινες επενδύσεις και τα αναγνωρίσιμα βραβευμένα έπιπλα.  Η διαμονή εδώ θεωρείται τουλάχιστον «εμπειρία».

Ο νεωτερισμός των ημερών στις υπηρεσίες των χώρων Le Bijou, είναι τα διαμερίσματα καραντίνας με κόστος διαμονής από 800 έως 2.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Δημιουργήθηκαν επειδή οι κρατήσεις έπεσαν κατακόρυφα λόγω των συνθηκών της πανδημίας και περιλαμβάνουν υπηρεσίες υγείας, αλλά και τεστ για τον κορωνοιό!  

Ακόμα, παράδοση τροφίμων,  προσωπικό σεφ, ιδιωτικό γυμναστήριο, θεραπείες spa στο δωμάτιο και  γραφείο εργασίας.
Εκτός από τα τεστ του COVID-19, τα οποία κοστίζουν 500 δολάρια, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πληρώσουν για άλλες υπηρεσίες υγείας, όπως επισκέψεις από νοσοκόμα δύο φορές την ημέρα έναντι 1.800 δολαρίων  ή για όλο το 24ωρο έναντι 4.800 δολαρίων την ημέρα..
Ενας εικονικός μπάτλερ που ονομάζεται James,  εκπροσωπεί ψηφιακά την ανθρώπινη επαφή κατά το check-in και check-out.
Το Le Bijou προσφέρει δωρεάν διαμονή για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Ο ιδρυτής του ομίλου,  Alexander Hubner διατέλεσε στέλεχος της Air BnΒ Ελβετίας και όπως φαίνεται ξέρει να κινηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της επικαιρότητας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View